Billeder fra netværksaftenen d. 18 jan

83 medlemmer deltog i danskerklubbens netværksaften fredag d. 18 jan, denne gang blev det afholdt på den danskejet restaurant Snoopy. Ejer Hans Madsen og Kok Gert Rask leverede en fantastisk buffet og fik alle til at føle sig rigtig velkommen. Denne aften havde vi gæstetaler Claus Padkær som fortalte os om de forskellige servicer, som Bangkok Hospital i Hua Hin og i Bangkok kan leverer. Foredraget var godt og informativt og der blev stillede mange spørgsmål. Hvis nogen skulle have lyst til at kontakte Claus Padkær, kan man skrive til ham på claus.pa@bgb.co.th

Desuden fortalte Kristian Bonnichsen om det nye tiltag for at danne en lille golf klub for dansker (og som vi fandt ud af, så var det kun for danske herrer 🙂 se link) og Jørgen Kragh fra www.scanparkhuahin.com fik også givet en lille introduktion på hans nye hus projekt.

Alt i alt var det en rigtig god aften og vi siger mange tak til restaurant Snoopy for den fantastiske mad og vi siger samtidig mange tak til alle de medlemmer,  som stadig støtter stort op omkring danskerklubben i Hua Hin.

Mvh

Marck Christiansen & Steve Laursen

 

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *