Black Mountain Golf Course

Black Mountain er alt hvad du ville forvente af en verdensklasse golfbane. Ikke alene er mesterskabsbanen anerkendt som værende en af ​​de bedste i Asien, banen er den eneste i Thailand nogensinde navngivet i Golf Digest Top 100 baner uden for USA.

Her vil du opleve golf i vidunderlige omgivelser, med fantastiske udsigter fra næsten hvert hul, en udfordrende bane med behageligt design og i tour-standard tilstand.

Siden åbningen i 2007 har Black Mountain været vært for tre Asian Tour turneringer, herunder Kings Cup 2014 og European Tour 2015 og Balck Mountain har vundet en række internationale priser, herunder bedste golfbane i Thailand de seneste fem år i træk, og bedste bane i “Asia Pacific” i 2014 & 2015.

På Black Mountain finder du enestående service, moderne vogne og elektriske buggies er til rådighed – men ja, du kan også gå banen rundt, hvis du ønsker – førsteklasses trænings faciliteter og et moderne klubhus med udsigt over banen gør Black Mountain til en golf oplevelse du husker længe.

Se mere på http://www.blackmountainhuahin.com/

Google Map koordinater 12.613605, 99.891869
Eller tryk her Google Map Placering

Black Mountain 4Black Mountain 2 Black Mountain 3

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *