Boliger til udlejning direkte fra boligejerne på HuaHinDK.com?

Kære medlemmer.

HuaHinDK.com har over de sidste mange måneder fået en del henvendelser fra danskere der søger leje/ferieboliger i Hua Hin men også bolig ejere der søger muligheden for at liste sin bolig til udlejning igennem hjemmesiden.

Så vi ville gerne høre om der er flere der er interesseret i at liste deres udlejnings boliger igennem hjemmesiden? Ideen er at det komme til at koster et mindre årligt eller halvårligt beløb at være med, så for man sin egen side som man kan redigerer i som man vil, uploade eller ændrer billeder, indsætte udlejningskalender osv. og alle henvendelser vil være direkte til boligejeren og der skal betales ikke provision eller lignende.

Til info kan jeg oplyse at vi har over 500 medlemmer på mailingslisten og næsten 3000 unikke besøgende (dansktalende) om måneden.

Hvis dette har interesse, så skriv venligst en mail til mig på info@huahindk.com

mvh

Steve Laursen

lene Søgaard og Rikart Sten

Jeg synes det vil være alle tiders hvis det ku lade sig gøre at annoncere her – og tryggere. Vi har privat fået en gæst fra Sverige i 5 mdr. vi rejste ned i sept for at klargøre huset og tage imod svenskeren, hans sambo skulle støde til 10 nov og de sku bli til 1.3.
1 uge efter vores hjemkomst blev vi ringet op af vores genbo – tysker – som sagde at beboerne var dybt rystede over hans opførsel. Han drak 2 l sprit dagligt, gik nøgen rundt, havde flere thaier rendende som han skyldte penge, han havde skidt og tisset i stort set alle senge, så madrasser og sengetøj sku kastes – opholdsstuen var godt på vej til også at være færdig – alt var 1 kaos. Ville vi redde resten af huset sku vi komme derned straks. Det kan jeg desværre ikke for ferien er brugt, vi var der 1 måned. Hvad gør man i sådan en situation? Hvordan får man fat i politiet – for det er jo vandalisme og misbrug af tillid. Det viser sig også at han har løjet, for han har ingen sambo. Det lykkedes mig at finde frem til veninden, som bare sku derned 14 dage i nov sammen med en anden veninde. Han har bevidst vildledt mig. Veninden hjemme i SVerige mente også at jeg sku få politiet til at sætte ham på gaden. Han har betalt for 5 mdr men jeg har ikke tænkt mig at tilbage betale noget, da det skal gå til rejse derned igen samt bortskaffelse af alt det ødelagte og nye indkøb – havde I ikke også gjort det? Hvad stiller jeg op, kan man kontakte nogen i Danske foreningen som måske vil køre forbi og ser hvordan det ser ud? Sirin land Leab klong Rd 11/76 – navnet på skiltet R. Sten – er et lille lokalt resort mod nord. Troede ikke at mennesker ku te sig sådan – er frygteligt. min genbo dernede sagde i tlf. at han ikke ville involveres – det er ellers hans thai kone som gør rent ved skifte af gæster.KAN NOGEN HJÆLPE MIG HER OG NU – DETTE SKAL OPFATTES SOM ET S O S LENE

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *