Dansk kirke i Thailand

Undertegnede er udsendt af De Danske Sømands- og Udlandskirker (DSUK) for at lave en forundersøgelse af behovet for en dansk kirke i Thailand. For at få et godt og professionelt grundlag for videre skridt har jeg stræbt efter at møde og snakke med så mange som muligt, og efter to besøg i Hua HIn, skylder jeg et god flok en stor tak for lærerige samtaler!

DSUK beder om at man tager sig lidt tid til at udfylde spørgeskema på følgende link:

https://www.survey-xact.dk/LinkCollector?key=XGJHCPGECJ95

Tak om man også vil sende link til danske venner og bekendte her i Thailand.
Jeg træffes i Bangkok og Phuket til den 6. marts på tlf. 08 88 78 1987 og e-mail: kortnum.pm@gmail.com.

Vi glæder os over ethvert svar på skemaet, og jeg siger på forhånd tak for enhver henvendelse.

Mange venlige hilsener
Preben K. Mogensen

Einer Nielsen

Jeg vil. Ønske at der osse kommer en Dansk Sømandskirke i Thailand måske i Pattaya som er den største tourist by i Thailand ellers må jeg nøjes med den Norske hvis ikke
Hilsen Einer Nielsen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *