Alpine Salesforce

alpine_sale_logo_resized

Produkter & Servicer: Alpine Sale, har til hensigt at blive det største danske salgshus i Danmark og Thailand, og er i dag meget tæt på. Alpine tilbyder deres kunder en løsning der møder kundens mål. Hvad enten det er at nå et decideret salgsmål, eller om det er at forbedre en virksomheds kundeservice.
Baggrund: Alpine Saleforce Ltd. Blev etableret af Rasmus Møller i 2010, og er siden da vokset til et stort salgshus med tæt på 60 danske sælgere. Rasmus Møller har gjort lynkarriere i telemarketingbranchen i Danmark hvor han startede som menig sælger i et stort dansk salgshus i 2004, blev årets sælger første år, og var i 2005 allerede blevet salgschef. Han har siden 2007 drevet sin egen afdeling i København, som selvstændig partner. I 2011 fik Alpine af Thailand Board of Investment, tildelt BOI status, som var startskuddet til i 2012 at flytte hele virksomheden til Thailand.

Adresse: Alpine Saleforce Ltd. 6/333-336 Petchkasem Rd. Soi 28, Hua Hin, Prachuap Kirikhan 77110, Thailand
Tel: Rasmus Møller, kontor: +45 60906359, thai mobil: +66 (0)833080894
Email: rm@alpinesale.dk
Website: www.alpinesale.dk

Vi søger dansktalende sælgere:
Er du bosiddende i Thailand? Eller kan du se dig selv bo og arbejde i Thailand i minimum et år? Har du salgserfaring? Kan du se dig selv indgå i et team af entusiastiske danske sælgere?
Så læs mere om jobbet her: www.alpinesale.dk/job.html send os gerne en kort ansøgning, og husk at medsende kontakt oplysninger.

Claus Gosmann

Hej jeg er en fyr på 48 år.
Jeg har kørt som salgs chauffør for de forenede dampvaskerier i 10 år,men blev fristet af venner der boede i Hua-hin Thomas Aittala og Caroline Martin Riishøj og Lasse Østrøm. Jeg prøvede selv til start at havde Restaurant med en thai,men for lidt kunder så mere ud en ind så lukkede den,der efter lavede jeg ikke meget så nu kunne jeg godt tænke mig at arbejde lidt frem for bare side foran computern.Men lige nu er jeg i Dk og ordne papir vedr skilsmisse og styr på min søn men vender retur da jeg har kæreste hus og bil der nede.Håber at høre fra jer da det kunne være rart at blive masser af år i Thailand endnu.
Mvh Claus Gosmann
Mobil i Dk :42647815

Patthama

Hej.
Jeg er selv fra Thailand og bor i Danmark og taler flydende thai og dansk. Kan læse det meste, men dog ikke skrive det. Jeg er igang med min videregående uddannelse nu, ellers var jeg meget interesseret i jobbet.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *