Chill Out Bar & Café

 

Produkter & Servicer: Chill Out er en Dansk/Thai ejet Bar & Cafe beliggende midt i Hua Hin bymidte. Vi bestræber os på at være stedet hvor det voksne publikum samt familier kan hygge sig til god musik. Vi tilbyder et stort udvalg af drikkevarer. Vi har alt lige fra Øl, Grønlandsk Kaffe til over 30 forskellige Cocktails.

I sæsonen dvs. fra midt Oktober har vi åbent fra kl. 11.00 om formiddagen, så skulle man have lyst til en kop kaffe og en kage kan vi også tilbyde dettte om dagen, og hvis hjemlængslen skulle blive for stor kan vi da også lave en pandekage med syltetøj på den Danske måde.
På mange aftener har vi levende musik med Filipinske Bands, musikken er en blanding af 70/80 og 90er musik iblandet tidens populære numre.
Vi har endvidere 2 fjernsyn hvor diverse sports begivenheder vises. Yderligere er der Fri WIFI i baren samt fri PC forbeholdt for vore kunder.
Skulle der være en fødselsdag i familien står vi gerne til rådighed for at arrangere en festlig aften for jeres gæster i vores Bar & Cafe.
Baggrund:

Adresse: Poonsuk Plaza, Hua Hin Prachuabkirikhan, 77110, Thailand
Tel: +66 (0)846063713 (Salin), +66 (0)851821708 (Kim)
Email: chillout_huahin@hotmail.com (Salin), chillout-huahin@hotmail.dk (Kim)

Karin Brun

Hej, hvor lyder det hyggeligt med jeres sted. Vi kommer til Hua Hin for første gang på lørdag og vil rigtig gerne se håndboldkampen Finalerne som afholdes søndag. Er det muligt hos jer og skal vi så bestille bord vi bliver ca. 6-8 personer. Vi kommer nu alligevel ned til jer for lige at hilse på.
Venlig hilsen
Karin og Peter Brun

mikkelsen

Vi besøgte denne hyggelige restaurant sidste år flere aftener hvor vi efter en god middag i byen endte her hvor der var en dejlig afslappet stemning med forrygnde god levende musik for os halv gamle der havde lyst til en lille svingom.
Vi glædr os til gensyn midt i oktober måned i år.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *