invadeIT

Produkter & Servicer: InvadeIT er en Danskejet Computer Butik baseret i Hua Hin. Vi yder on-site service hvor vi kommer ud til dig og ordner dine problemer hjemme hos dig selv. Derudover har vi en af Thailands mest omfattende online computer shops.
Baggrund: invadeIT blev etablerert af Christian B. Hansen og Thomas Skyum i Februar 2009. Før det havde de begge holdt ferie i Hua Hin igennem mange år og kunne se at der var en mangel på computer butikker med god kunde-service. Det blev starten til invadeIT, og i sommeren 2009 var alt klart og butikken åbenede i Hua Hin og på nettet. Christian kommer med en baggrund som butikschef uddannet i Dansk Supermarked og Thomas kommer med en baggrund som ingeniør indenfor IT.

 

Adresse: 59/77 Petchkasem Road Soi 3/3, Hua Hin, Prachuabkhirikhan 77110, Thailand
Tel: +66 (0)32 520 177
Fax: +66 (0)32 520 177
Email: info@invadeit.co.th
Website: www.invadeit.co.th

Evy Jørgensen

Hej Thomas.
Jeg har en Mac air, der pludselig låser programmerne, ( jeg skriver fra min IPad )
Jeg vil meget gerne ringes op for en aftale hurtigst mulig. 08 3038 5930
Situationen er at jeg efter Ti år nu tager hjem til DK og jeg skal udfylde div. Fragtpapirer , ( måske kan Christian komme og hjælpe med det. Det haster, kasserne er hentet , men de skriger på papirerne.
Med venlig hilsen Anker og Evy
Tlf : 0830385930 Tak

steve

Hej Anker.

InvadeIT hjælper desværre ikke til med at ordne computer mere og christian er rejst hjem for flere år siden nu, så kun Thomas er tilbage og han sidder for det meste I Bangkok.

Jeg ville tage din laptop op til 3 sal på hua hin shopping mall, der er en del forretningerne der, som måske kan hjælpe, ellers skriv på facebook siden “hua hin buy and sell” der har jeg tidligere set nogen anbefale nogen der kan fikse computer.

Held og lykke med det

Steve

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *