DK002 – Lækker 3 værelses lejlighed med hav udsigt til leje, Hua Hin, Khao Tao.

Architectural and Interior Photography

Gratis velkomst drinks, Øl og Vand – Juice.

Vidunderlig 3 værelses Luksus lejlighed på 171 m2, Etage 2-4. smagfuldt møbleret boliger med 6 sengepladser samt 3 store overdækkede udsigtsbalkoner med virkelig flot udsigt til havet og naturen med bjergene lige udenfor resortet.

Lejligheden består af en meget stor åben opholdsstue med et moderne køkkenmiljø i Europæisk stil, 3 store soveværelser, 2 badeværelser. “Master Bedroom” har Kingsize seng og er forbundet direkte med dejligt stort badeværelse med brusekabine og stort badekar. Et andent stort soveværelse med Queen size seng, og et tredje stort soveværelse med to separate senge, dertil hører et badeværelse med stor brusekabine. Alle værelser og stue/køkken har indbygget aircondition. Soveværelserne har spejle og rummelige klædeskabe. Der er udgang til store overdækkende balkoner både fra værelserne og opholdsstuen. Fra balkonen er der en pragtfuld udsigt, bla. til den store saltvands swimmingpool, som De også har adgang til.

Lejligheds- og Hoteloversigt

j-4i-blueprint

Stort dejligt køkken med køkkenbordsplade i sort granit. Alt i hårde hvidevarer, kogeplader, emhætte, mikroovn, køleskab, fryser, kaffemaskine, elkoger, brødrister, vaskemaskine med tørretumbler m.v. Alt i nødvendigt køkkenudstyr, service, bestik, glas inkl. rød-hvidvins glas til 6 personer.

Ved leje af denne dejlige lejlighed er der fri WIFI i lejligheden, Stort fladskærms TV og DVD i stue. Ved ankomsten bydes De velkommen med gratis kolde drinks som består af vand, sodavand og øl.

Se flere billeder af Enhed J-4I i galleriet nederst.

Lejepriser lavsæson, 1. maj – 31. oktober:

3 dage 2,087 Dkk Ekstra dage 600 Dkk pr. dag + El og vand ( Se priser nederst )
7 dage 3,130 Dkk Ekstra dage 385 Dkk pr. dag
14 dage 5,391 Dkk Ekstra dage 310 Dkk pr. dag
21 dage 6,504 Dkk Ekstra dage 272 Dkk pr. dag
30 dage 8,174 Dkk Ekstra dage 272 Dkk pr. dag

Længere ophold end 1 måned, kontakt os venligst for et godt tilbud. Se alle detaljer her:

Lejepriser højsæson, 1. november – 30. april:

3 dage 2,350 Dkk Ekstra dage 700 Dkk pr. dag + El og vand ( Se priser nederst )
7 dage 3,900 Dkk Ekstra dage 447 Dkk pr. dag
14 dage 6,262 Dkk Ekstra dage 364 Dkk pr. dag
21 dage 7,652 Dkk Ekstra dage 313 Dkk pr. dag
30 dage 9,391 Dkk Ekstra dage 313 Dkk pr. dag

Direkte forespørgelser og reservationer af Penthouse og lejligheder via Booking kalender fra vores hjemmeside. www.searidgedeluxe.com

Eller skriv Wassana & Kurt Offersen  searidge.deluxe.rental@gmail.com

Bemærk!! – Dette er kun en forespørgsel, som bliver afsendt. Reservationen skal godkendes.

Når vi har registreret Deres forespørgsel, sender vi Dem en bekræftelse på reservationen med den samlede pris. Derefter bedes De overføre Kr. 2.000,00 som sikkerheds depositum til vores bank, se detaljer herunder. Er Deres depositum ikke modtaget senest 8 dage efter bekræftelsen, annulleres bookingen.

Betaling til  : Sparekassen Faaborg
Konto navn : Offersen Co.Ltd
Konto Nr.   : 0828 – 000 – 32 – 75019
IBAN          : DK7008280003275019
SWIFT       : FAABDK21

Yderligere oplysninger : SeaRidge Deluxe Direktør Wassana & Kurt Offersen, Dk + 45- 40737077
Thailand. + 66 845 975 818.  e-mail.  searidge.deluxe.rental@gmail.com

Ophold 1 – 8 uger:
Depositum/sikkerhedsstillelse ved reservationen udgør Kr. 2000. Der udover betales senest 30 dage før ankomsten, den fulde leje for hele den bekræftede bookingperiode.

Ophold langtidsleje:
Depositum/sikkerhedsstillelse ved reservationen udgør Kr. 2000. Der udover betales senest 30 dage før ankomsten, den fulde leje for første månedes leje, derefter betales hver månedes leje med 30 dages forud betaling.

Betaling af El + vand:
el. og vand aflæses direkte i lejligheden og modregnes i depositum. Ved langtidsleje afregnes en gang pr. måned til vores Thai konto

Pris El : 6 baht/Kwh – Vand : 35 Baht/m3

Rengøring og vask:
Efter aftale, normalt 2 gange rengøring og en gang vask pr. uge Rengøring, service, 200 Baht / time.2 værelses ca. 500 Baht – 3 værelses ca. 750 Baht pr. gang, betaling ved check out eller een gang pr. måned. Vask efter regning fra laundry service. Ved langtidsleje afregnes en gang pr. måned til vores Thai konto

Tilbagebetaling:
Overskydende depositum tilbagebetales ved check out, Ved skader på inventar fratrækkes et aftalt beløb til erstatning før overskydende tilbagebetaling.

Check In / Out:
Ankomst check in 14.00 Afrejse check out 11.00. sent check out, senest 18.00. Se tillæg på prisliste for den valgte bolig.

Om SeaRidge Deluxe Rental
Vi udlejer boliger i højeste kvalitet som er udstyret med al den komfort der skal til for at få en vellykket ferie. Alle boliger har fantastisk udsigt til havet og bjergene fra vores højt beliggende resort på Soi 134. kun 10 min syd for Hua Hin.

Services
SeaRidge Deluxe er et Luksus resort som har alle faciliteter og vores smilende og venlige personale står klar til at yde deres bedste for at De får en rigtig dejlig ferie. Resortet er privat område som alle døgnets timer er under opsyn af security personale. Faciliteter til Deres rådighed er bl.a. en mega stor swimmingpool med saltvand,  et fitness center, internet adgang, vask og rengøringsservice, og meget mere, alt sammen for at give Dem en behagelig og afslappet ferie, i smukke omgivelser.

Location
SeaRidge Deluxe ligger i Kongefamiliens by Hua Hin, kun 2½ times kørsel mod syd fra Bangkok. Omkring Hua Hin vil De finde mange dejlige strande, som ikke er overfyldte. Hua Hin byder også på mange historiske Thai traditioner i en kombination af afslappet stemning og en moderne livsstil.

Klik her for at se placering af DK002 på kortet.

Lillian Persson

Ønsker at vide om denne lejlighed er ledig fra den 18/12 til den 1/1-17

Vi er et forældrepar, som gerne vil fejre jul og nytår sammen med vores datter og svigerbørn. Ialt 4 personer.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *