DK003 – skøn 2 værelses lejlighed med havudsigt til leje i Hua Hin, Khao Tao.

Architectural and Interior Photography

Gratis velkomst drinks, Øl og Vand – Juice.

Skøn 2 værelses Luksus lejlighed på 112 m2 på 5-6 etage, smagfuldt møbleret bolig med 4 sengepladser samt overdækket udsigtsbalkon med virkelig flot udsigt til havet og naturen med bjergene lige udenfor resortet.

Lejligheden består af en stor åben opholdsstue med et moderne køkkenmiljø i Europæisk stil, 2 store soveværelser, 2 badeværelser. Et “Master bedroom” med Kingsize seng som er direkte forbundet med et dejligt stort badeværelse med både brusekabine og stort badekar. Det andet store soveværelse med Queensize seng har et tilhørende badeværelse med stor brusekabine. Alle værelser og stue/køkken har indbygget aircondition. Soveværelserne har spejle og store rummelige klædeskabe. Der er udgang til den store overdækkede balkon både fra værelserne og opholdsstuen. Fra balkonen er der en pragtfuld udsigt over havet og den skønne natur resortet er omgivet af. til lejemålet hører naturligvis også fri brugsret til den kæmpe store saltvands swimmingpool, et fitness center.

Stort dejligt køkken med køkkenbordsplade i sort granit. Alt i hårde hvidevarer, kogeplader, emhætte, mikroovn, køleskab, fryser, kaffemaskine, elkoger, brødrister, m.v. Dertil alt i nødvendigt køkkenudstyr, så som komplet service, bestik, diverse glas inkl. rød/hvidvins glas, alt til brug for 6 personer.

Ved leje af denne skønne lejlighed er der fri WIfi, Store fladskærme med kabel TV og DVD i både stue og “Master bedroom” – Ved ankomsten bydes De velkommen med gratis kolde drinks som består af vand, sodavand og øl.

Se flere billeder af Enhed P-4C i galleriet nederst

Lejepriser lavsæson, 1. maj – 31. oktober:

3 dage 1,810 Dkk Ekstra dage 600 Dkk pr. dag + El og vand ( Se priser nederst )
7 dage 2,615 Dkk Ekstra dage 291 Dkk pr. dag
14 dage 4,110 Dkk Ekstra dage 231 Dkk pr. dag
21 dage 4,855 Dkk Ekstra dage 187 Dkk pr. dag
30 dage 5,602 Dkk Ekstra dage 187 Dkk pr. dag

Længere ophold end 1 måned, kontakt os venligst for et godt tilbud. Se alle detaljer her:

Lejepriser højsæson, 1. november – 30. april:

3 dage 2,070 Dkk Ekstra dage 690 Dkk pr. dag + El og vand ( Se priser nederst )
7 dage 3,362 Dkk Ekstra dage 344 Dkk pr. dag
14 dage 4,855 Dkk Ekstra dage 269 Dkk pr. dag
21 dage 5,789 Dkk Ekstra dage 210 Dkk pr. dag
30 dage 6,447 Dkk Ekstra dage 210 Dkk pr. dag

Direkte forespørgelser og reservationer af Penthouse og lejligheder via Booking kalender fra vores hjemmeside. www.searidgedeluxe.com

Eller skriv Wassana & Kurt Offersen  searidge.deluxe.rental@gmail.com

Bemærk!! – Dette er kun en forespørgsel, som bliver afsendt. Reservationen skal godkendes.

Når vi har registreret Deres forespørgsel, sender vi Dem en bekræftelse på reservationen med den samlede pris. Derefter bedes De overføre Kr. 2.000,00 som sikkerheds depositum til vores bank, se detaljer herunder. Er Deres depositum ikke modtaget senest 8 dage efter bekræftelsen, annulleres bookingen.

Betaling til  : Sparekassen Faaborg
Konto navn : Offersen Co.Ltd
Konto Nr.   : 0828 – 000 – 32 – 75019
IBAN          : DK7008280003275019
SWIFT       : FAABDK21

Yderligere oplysninger : SeaRidge Deluxe Direktør Wassana & Kurt Offersen, Dk + 45- 40737077
Thailand. + 66 845 975 818.  e-mail.  searidge.deluxe.rental@gmail.com

Ophold 1 – 8 uger:
Depositum/sikkerhedsstillelse ved reservationen udgør Kr. 2000. Der udover betales senest 30 dage før ankomsten, den fulde leje for hele den bekræftede bookingperiode.

Ophold langtidsleje:
Depositum/sikkerhedsstillelse ved reservationen udgør Kr. 2000. Der udover betales senest 30 dage før ankomsten, den fulde leje for første månedes leje, derefter betales hver månedes leje med 30 dages forud betaling.

Betaling af El + vand:
el. og vand aflæses direkte i lejligheden og modregnes i depositum. Ved langtidsleje afregnes en gang pr. måned til vores Thai konto

Pris El : 6 baht/Kwh – Vand : 35 Baht/m3

Rengøring og vask:
Efter aftale, normalt 2 gange rengøring og en gang vask pr. uge Rengøring, service, 200 Baht / time.2 værelses ca. 500 Baht – 3 værelses ca. 750 Baht pr. gang, betaling ved check out eller een gang pr. måned. Vask efter regning fra laundry service. Ved langtidsleje afregnes en gang pr. måned til vores Thai konto

Tilbagebetaling:
Overskydende depositum tilbagebetales ved check out, Ved skader på inventar fratrækkes et aftalt beløb til erstatning før overskydende tilbagebetaling.

Check In / Out:
Ankomst check in 14.00 Afrejse check out 11.00. sent check out, senest 18.00. Se tillæg på prisliste for den valgte bolig.

Om SeaRidge Deluxe Rental
Vi udlejer boliger i højeste kvalitet som er udstyret med al den komfort der skal til for at få en vellykket ferie. Alle boliger har fantastisk udsigt til havet og bjergene fra vores højt beliggende resort på Soi 134. kun 10 min syd for Hua Hin. Vi kan også tilbyde transport fra lufthavnen i Bangkok til SeaRidge Deluxe Resort, i Hua Hin.

Services
SeaRidge Deluxe er et Luksus resort som har alle faciliteter og vores smilende og venlige personale står klar til at yde deres bedste for at De får en rigtig dejlig ferie. Resortet er privat område som alle døgnets timer er under opsyn af security personale. Faciliteter til Deres rådighed er bl.a. en mega stor swimmingpool med saltvand,  et fitness center, internet adgang, vask og rengøringsservice, og meget mere, alt sammen for at give Dem en behagelig og afslappet ferie, i smukke omgivelser.

Location
SeaRidge Deluxe ligger i Kongefamiliens by Hua Hin, kun 2½ times kørsel mod syd fra Bangkok. Omkring Hua Hin vil De finde mange dejlige strande, som ikke er overfyldte. Hua Hin byder også på mange historiske Thai traditioner i en kombination af afslappet stemning og en moderne livsstil.

Klik her for at se placering af DK003 på kortet.

Tove Toftdahl

Vi er et par der plejer at bo på hotel, når vi er i Thailand.vi vil nu gerne prøve at bo i lejlighed. Er ovenstående lejlighed ledig fra 16/2-13/3 2016?
Mvh
Tove og Flemming Toftdahl-Olesen
Skyum

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *