DK004 – Fantastisk Penthouse på 351 m2, med privat pool og tagterrasse

DSC_0102

Gratis velkomst drinks, Champagne – Øl og Vand – Juice.

Fantastisk luksuriøs penthouse lejlighed i to plan på i alt 351 m2 Lejligheden er beliggende på 6. og 7. etage. Nederste etage indeholder en luksuriøst og yderst smagfuldt møbleret bolig med 6 sengepladser fordelt på 3 soveværelser, og har 3 store overdækkede udsigtsbalkoner. Øverste etage består af en fantastisk 159 m2 stor tagterrasse, med egen privat swimmingpool på 9 x 4,8 m med indbygget jacuzzi, og der er rigelig med plads til solbadning og anden afslapning. En enestående penthouse som ikke findes andre steder i og omkring Hua Hin.

Tagterrassen indeholder foruden den store private swimmingpool en stor overdækket Thai Sala med et dejligt sofaarrangement. Der ud over et overdækket udendørs køkken med bar og spisepladser, en bruseniche samt et stort åbent område med liggestole og hynder til afslapning og solbadning. Overalt er der en fantastiske havudsigt over Siam Bugten og til de bagved liggende bjerge. Om aftenen kan man se de flotte lys inde fra Hua Hin og på havet ses de mange fiskerbåde som med skarpe grønne lygter fisker efter blæksprutter.

Indvendig består lejligheden af en stor åben opholdsstue og et køkkenmiljø med bar i moderne Europæisk stil. Det store “Master Bedroom” har en Kingsize seng og er direkte forbundet med et stort luksusbadeværelse med bruse kabine og et badekar med jacuzzi til to personer. Der ud over et andet stort soveværelse med Kingsize seng, og et tredje stort soveværelse med to separate senge, dertil hører et badeværelse med stor brusekabine. Lejligheden er overalt særdeles smagfuldt møbleret. Alle værelser og stue/køkken har indbygget aircondition. Alle soveværelser har rummelige indbyggede klædeskabe, skriveborde og spejle. Der er udgang til store overdækkende balkoner fra samtlige værelser, og fra alle værelser og balkoner er der en pragtfuld udsigt både til havet og bjergene lige udenfor vores resort.

Lejligheds- og Hoteloversigt

j-6a-blueprint

Køkkenet er i moderne Europæisk design med bordplade i sort granit med tilhørende bardisk og barstole. Der er alt i hårde hvidevarer: Indbygget ovn, kogeplader, emhætte, mikrobølgeovn, køleskab, fryser, opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler, kaffemaskine, elkoger, brødrister, m.v. og seivfølgelig alt i nødvendigt køkkenudstyr, så som service, bestik, og mange forskellige slags glas inkl. rød-/hvidvins-glas, cognacglas og champagneglas.

Ved leje af denne fantastiske Penthouse lejlighed er der Fri WIFI , store fladskærme med kabel TV og DVD både i stuen og i det store “Master Bedroom”. Ved ankomsten bydes De velkommen med gratis kolde drinks som består af vand, sodavand, øl og “Champagne”.

Se flere billeder af Enhed J-6A i galleriet nederst.

Lejepriser lavsæson, 1. maj – 31. oktober:

3 dage 3,600 Dkk Ekstra dage 1,100 Dkk pr. dag + El og vand ( Se priser nederst )
7 dage 6,275 Dkk Ekstra dage 655 Dkk pr. dag
14 dage 9,160 Dkk Ekstra dage 574 Dkk pr. dag
21 dage 12,050 Dkk Ekstra dage 464 Dkk pr. dag
30 dage 13,900 Dkk Ekstra dage 464 Dkk pr. dag

Længere ophold end 1 måned, kontakt os venligst for et godt tilbud. Se alle detaljer her:

Lejepriser højsæson, 1. november – 30. april:

3 dage 4,200 Dkk Ekstra dage 1,300 Dkk pr. dag + El og vand ( Se priser nederst )
7 dage 7,125 Dkk Ekstra dage 715 Dkk pr. dag
14 dage 10,000 Dkk Ekstra dage 615 Dkk pr. dag
21 dage 12,900 Dkk Ekstra dage 540 Dkk pr. dag
30 dage 16,100 Dkk Ekstra dage 540 Dkk pr. dag

Direkte forespørgelser og reservationer af Penthouse og lejligheder via Booking kalender fra vores hjemmeside. www.searidgedeluxe.com

Eller skriv til Wassana & Kurt Offersen  searidge.deluxe.rental@gmail.com

Bemærk!! – Dette er kun en forespørgsel, som bliver afsendt. Reservationen skal godkendes.

Når vi har registreret Deres forespørgsel, sender vi Dem en bekræftelse på reservationen med den samlede pris. Derefter bedes De overføre Kr. 2.000,00 som sikkerheds depositum til vores bank, se detaljer herunder. Er Deres depositum ikke modtaget senest 8 dage efter bekræftelsen, annulleres bookingen.

Betaling til  : Sparekassen Faaborg
Konto navn : Offersen Co.Ltd
Konto Nr.   : 0828 – 000 – 32 – 75019
IBAN          : DK7008280003275019
SWIFT       : FAABDK21

Yderligere oplysninger : SeaRidge Deluxe Direktør Wassana & Kurt Offersen, Dk + 45- 40737077
Thailand. + 66 845 975 818.  e-mail.  searidge.deluxe.rental@gmail.com

Ophold 1 – 8 uger:
Depositum/sikkerhedsstillelse ved reservationen udgør Kr. 2000. Der udover betales senest 30 dage før ankomsten, den fulde leje for hele den bekræftede bookingperiode.

Ophold langtidsleje:
Depositum/sikkerhedsstillelse ved reservationen udgør Kr. 2000. Der udover betales senest 30 dage før ankomsten, den fulde leje for første månedes leje, derefter betales hver månedes leje med 30 dages forud betaling.

Betaling af El + vand:
el. og vand aflæses direkte i lejligheden og modregnes i depositum. Ved langtidsleje afregnes en gang pr. måned til vores Thai konto

Pris El : 6 baht/Kwh – Vand : 35 Baht/m3

Rengøring og vask:
Efter aftale, normalt 2 gange rengøring (800 Baht pr. gang) og en gang vask af sengetøj/håndklæder pr. uge (ca. 1,000 Baht per gang), betaling ved check out eller een gang pr. måned. Vask efter regning fra laundry service. Ved langtidsleje afregnes en gang pr. måned til vores Thai konto

Tilbagebetaling:
Overskydende depositum tilbagebetales ved check out, Ved skader på inventar fratrækkes et aftalt beløb til erstatning før overskydende tilbagebetaling.

Check In / Out:
Ankomst check in 14.00 Afrejse check out 11.00. sent check out, senest 18.00. Se tillæg på prisliste for den valgte bolig.

Om SeaRidge Deluxe Rental
Vi udlejer boliger i højeste kvalitet som er udstyret med al den komfort der skal til for at få en vellykket ferie. Alle boliger har fantastisk udsigt til havet og bjergene fra vores højt beliggende resort på Soi 134. kun 10 min syd for Hua Hin. Vi kan også tilbyde transport fra lufthavnen i Bangkok til SeaRidge Deluxe Resort, i Hua Hin.

Services
SeaRidge Deluxe er et Luksus resort som har alle faciliteter og vores smilende og venlige personale står klar til at yde deres bedste for at De får en rigtig dejlig ferie. Resortet er privat område som alle døgnets timer er under opsyn af security personale. Faciliteter til Deres rådighed er bl.a. en mega stor swimmingpool med saltvand,  et fitness center, internet adgang, vask og rengøringsservice, og meget mere, alt sammen for at give Dem en behagelig og afslappet ferie, i smukke omgivelser.

Location
SeaRidge Deluxe ligger i Kongefamiliens by Hua Hin, kun 2½ times kørsel mod syd fra Bangkok. Omkring Hua Hin vil De finde mange dejlige strande, som ikke er overfyldte. Hua Hin byder også på mange historiske Thai traditioner i en kombination af afslappet stemning og en moderne livsstil.

Klik her for at se placering af DK004 på kortet

Lilian Zøllner

Jeg ønsker at leje lejligheden fra d. 3. Januar 2015 og 14 dage frem.
Er den ledig?
Venlige hilsner
Lilian Zøllner

bob enoch

hej kan der evt følge en kok og butler eller lign med til at lave mad og servicere?

venlig hilsen bob enoch

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *