Bolig til udleje? – hvordan gør man!

HuaHinDK.com tilbyder nu medlemmerne at lægge deres bolig op til udlejning via hjemmesiden. HuaHinDK.com har over 550 mail adresser på medlemslisten og havde i 2013 over 3000 unikke besøgende på hjemmesiden hver måned.
Medlemmerne vil selv have al kontakt med potentielle lejer og HuaHinDK.com er ikke involveret i udlejningen, betaling med mere og der betales ingen provision for udlejningen til HuaHinDK.com

Det koster kun 400 DKK at være med for et helt år og halvdelen går til velgørenhed til projektet og arrangementer som HuaHinDK.com støtter.
De 400 DKK kan betales både i Danmark og i Thailand.
HuaHinDK.com kan også, efter forespørgelse, hjæpe til med at tage billeder af ferieboligen, hvilket koster 200 DKK.
Kun boliger i Hua Hin, Cha-Am, Pranburi området kan listes.

HuaHinDK.com forbeholder sig retten til at fjerne boliger til udlejning fra hjemmesiden uden refundering, hvis der forekommer gentagen klager over udlejer.

 

 

Hvordan gør man.

1. Først skriver du til info@huahindk.com at du har et hus eller en lejlighed du gerne vil udleje.
2. Send billeder af huset både udefra og indefor, billeder skal være i god kvalitet og høj opløsning og det er bedst hvis billederne er taget horisontalt og ikke vertikalt.
3. Lav følgende beskrivelse af huset:
– 3.1. lav en fuld gennemgående beskrivelse af huset.
– 3.2. beskriv boligtype (hus eller lejlighed)
– 3.3. beskriv antal soveværelser.
– 3.4. personer. (antal sovepladser)
– 3.5. beskriv antal badeværelser.
– 3.6. byggeår
– 3.7. renoveret i år.
– 3.8. bolig areal.
– 3.9. grund areal. (ikke nødvendigt hvis det er en lejlighed)
– 3.10. køkken (lav en fuld beskrivelse af køkkenet, udstyr, hvidevare, møbler og indhold).
– 3.11. Opholdstue (lav en fuld beskrivelse af stuen. møbler og udstyr).
– 3.12. Udenfor (lav en beskrivelse af terrasse, balkon, møbler, grill, solsenge osv. udenfor).
– 3.13. Afstand & udsigt. (lav en beskrivelse af udsigt fra boligen samt afstand til by, strand, shopping, minimarked m.m.)
– 3.14. Øvrigt (kan være om der er swimmingpool, Jacuzzi, Sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, om hus husdyr er tilladt, om rygning er tilladt, om der er satellit tv eller kabel tv, hvilke kanaler der findes, om der er internet og wifi osv.)
– 3.15 Inkluderet i leje pris (kan være internet, el forbrug, vand forbrug, satellit tv, rengøring, motorcykel, bil, osv)
– 3.15 exkluderet i pris (kan være internet, el forbrug, vand forbrug, satellit tv, rengøring, slut rengøring og vask af sengetøj, motorcykel, bil, osv)
4. Pris (her kan du selv bestemme om det er en fast månedlig pris, uge pris, pris variation for høj og lav sæson med mere)
5. Der er også mulighed for at få vist på huahindk.com kortet, hvor dit hus ligger, så her skal du sende en GPS placering eller en nøjagtig beskrivelse af hvor huset ligger.

Det er vigtigt at du tænker over hvordan Lejer checker ind/checker ud af din feriebolig, hvor får Lejer nøgler fra og hvor og hvornår skal de afleveres igen, hvordan betales regninger for forbrug, hvordan aflæses der for vand og el. Hvem kan Lejer kontakte hvis der er problemer med boligen osv. Hvordan gøres det med betaling osv.

lene Soegaard

Vores hus i Hua Hin under udlejning nr 1 ønsker vi at sælge snarest dog helst efter 60 dages ophold i jan-febr 16 – men fra 27 nov er huset ledigt for udlejning/besøgende/interesserede
pris 3.1 mill bath alt incl. men dog uden vores scooter
rikart-lene@hotmail.com

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *