Første netværksaften for sæsonen på restaurant Caga lørdag d. 1 Nov.

Kære medlemmer.

Så er det tiden til at starte vores netværksaftner op igen og i denne sæson starter vi med den nye danskeejet restaurant Caga.

Hvornår: Lørdag d. 1 november

Tid: fra kl 19.00 – 21.00 (og gerne senere)

Hvor: Caga Restaurant, ligger på soi 55 21/3 chomsin road (se placering på kortet)

Pris: 320 Thb per person (børn under 12 er halv pris)

Tilmelding: er senest torsdag d. 30 Oktober inden kl. 19.00, ved at skrive til info@huahindk.com. Tilmelding er bindende.

Begrænsning: for at arrangementet bliver afholdt skal der være minimum 20 tilmeldte og der er max plads til 46 pga siddepladser til spisning.

Menu: Byens bedste Hotwings, Spring Rolls med Beef, Smørrebrød, Dampede muslinger, Bruschettaer, Pumpkin soup, Frikadeller, Ribbensteg, Panang & Green Curry, Pasta Carbonara, Fried Vegetables, Egg Fried Rice, Pommes frites, Mixed Green salad, Spareribs, Pancakes & frisk frugt

Lidt om restaurant Caga fra ejerne.

Caga er en Familie restaurant beliggende på soi 55 i hjertet af Hua Hin, vi er 4 Danskere der sammen har fået den op og stå, Lasse, gammel tjener og Bartender , Caroline, uddannet smørrebrøds jomfru, Martin, uddannet Butiks slagter og Thomas, gammel køkken assistent, samt fungerende køkkenchef på Dansk restaurant , vi lægger ikke hovedsageligt fokus på Dansk mad, dog har vi selvfølgelig nogle klassikere imellem – Vi syntes selv at Caga er super hyggelig og har en dejlig atmosfære , der er iøvrigt osse os 4 der har den “Berømte” Caro’s Beach Bar – Navnet Caga er iøvrigt udsprunget fra Carolines store opgave på hotel & restaurant skolen, hun skulle lave en fiktiv restaurant og hertil finde et navn , Caga skulle den hedde , kommer fra hendes fulde navn : Caroline Adser Groth Aittala

Caga Restaurant

 

Klik på kortet for at åbne

Elze borgholm

Det lyder spændende.

Jeg er i Hua Hin hele februar måned. Så det ville være super, hvis igen ville lave en netværksaften på Caga.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *