Golf i Hua Hin

Golf er klart den mest populære sport i Hua Hin, det er ikke overraskende med otte golfbaner i verdensklasse, alle inden for 45 minutters kørsel fra centrum. Mange turister og udlændige vælger netop Hua Hin som rejsemålet på baggrund af de fine golfbaner i området.
Her er nogle af golfbaner i Hua Hin området og en beskrivelse af dem:


Banyan Golf Club

Bane beskrivelse:
Huller: 18
Afstand fra Hua Hin: ca. 15 min.
Prisleje:

 

Black Mountain Golf Course
Bane beskrivelse:
huller: 18
Afstand fra Hua Hin: ca. 15 min.
Prisleje:


Majestic Creek Country Club
,
Bane beskrivelse:
Huller: 18
Afstand fra Hua Hin: ca. 35 min.
Prisleje:

 

Palm Hills Resort and Country Club,
Bane beskrivelse:
Huller: 18
Afstand fra Hua Hin: ca. 15 min.
Prisleje:

 

Royal Hua Hin Golf Course,
Bane beskrivelse:
Huller: 18
Afstand fra Hua Hin: i centrum
Prisleje:

 

Milford Eagle Golf Course,
Bane beskrivelse:
Huller: 18
Afstand fra Hua Hin: ca. 30 min.
Prisleje:

 

Springfield Royal Country Club,
Bane beskrivelse:
Huller: 18
Afstand fra Hua Hin: ca. 30 min.
Prisleje:

 

Imperial Lake View,
Bane beskrivelse:
Huller: 18
Afstand fra Hua Hin: ca. 30 min.
Prisleje:

 

Sawang Resort Golf Club.
Bane beskrivelse:
Huller: 18
Afstand fra Hua Hin: ca. 1 time.
Prisleje:

 

Dragon Hills Golf Course,
Bane beskrivelse:
Huller: 18
Afstand fra Hua Hin: ca. 1 time og 45 min.
Prisleje:

 

Royal Ratchaburi Golf Course,
Bane beskrivelse:
Huller: 18
Afstand fra Hua Hin: ca. 1 time & 30 min.
Prisleje:

 

Kaeng Krachan Golf Courses,
Bane beskrivelse:
Huller: 18
Afstand fra Hua Hin: ca. 1 time.
Prisleje:

 

Check priser m.m. ved af de lokale tour arrangører!

Gennemgang og anmeldelse af Hua Hin Golfbaner

Når du planlægger en golfrejse til Thailand, er du forkælet for valg, når det kommer til både destinationer og golfbaner. Imidlertid er det nok den bedste region i Thailand for golfelskere at være Hua Hin.

Luftfoto af Springfield Golf Club & Resort

Hua Hin er en lovey badeby på Thailands Bugt, i den sydlige thailandske provins Prachuap Khiri Khan. For folk i Bangkok er Hua Hin blevet et godt sted at flygte i weekenden og spille en runde golf.

På trods af Hua Hins voksende popularitet har den bevaret en stor del af sin oprindelige charme, og lokalbefolkningen arbejder konstant for at undgå overkampagnerisering, der kan påvirke nogle områder af landet.

Takket være sit tropiske klima er Hua Hin et godt sted at spille golf hele året rundt, men hvis du vil have den bedste chance for varmt, tørt vejr, bør du bestille din golfrejse mellem november og februar. Hvis du nyder at lege i varme forhold, så er månedene fra marts til maj perfekt til dig, og hvis du ikke har noget imod regn, er juni til oktober også fint.

Du er forkælet for valg, når det kommer til indkvartering i Hua Hin, lige fra kendte hotelkæder til boutique-pensionater. Du har også mulighed for at bruge eksklusiv golfbane indkvartering, så afhængigt af hvilke golfbaner du gerne vil spille, kan dette være en mulighed for dig.

Men det største valg, du møder når du spiller golf i Hua Hin, er hvilke kurser du skal spille, og vores Hua Hin golfbane anmeldelser skal hjælpe dig, når du træffer denne hårde beslutning.

Black Mountain Golf Club
Et af de mest kendte kurser i Thailand, der lever op til sit omdømme

Formentlig den mest berømte af alle golfbaner i Hua Hin er Black Mountain. Dette kursus har vært vært for flere asiatiske PGA Tour events og fortsætter med at sætte standarderne med hensyn til kursuskvalitet plus personale og faciliteter.

Når det kommer til Hua Hin golfbane anmeldelser, vil du ikke finde en mere populær golfbane, og kommentarer som 'greener og fairways er altid i perfekt stand' til 'caddiesne er altid en glæde at have i at gøre din golfoplevelse mindeværdig 'Fremhæv den komplette golfoplevelse, du vil nyde på Black Mountain.

Foto af Black Mountain Golf Club

Royal Hua Hin Golf Club
Ikke i god stand men stadig spilbar og en del af thailandsk golfhistorie

Du kan dog ikke fuldt ud fordybe dig i golf, mens du opholder dig i Hua Hin uden at spille en runde på den ældste golfbane i Thailand, Royal Hua Hin.

Du vil finde denne golfbane er foret med modne træer, noget der ikke kan siges for de mange nye golfbaner i denne region i Thailand, og selv om det måske har set bedre dage, er det stadig en liste over nogle af de bedste Hua Hin golf kurser anmeldelser vi har modtaget.

Foto af Royal Hua Hin Golf Club

Banyan Golf Club
Meget interessant layout deroppe med de allerbedste i Thailand

Hvis du vil spille en af ​​de bedste golfbaner, ikke kun i Hua Hin men hele Thailand, skal du besøge Banyan Golf Club.

Med et udvalg af seks tee kasser, er denne golfbane velegnet til spillere med alle evner, og du vil ikke undlade at gå glip af bunkers og vandfarer, som er strategisk placeret hele vejen igennem. Den eneste måde at gøre Banyan Golf Club retfærdighed på er at se på de mange gode anmeldelser, den har modtaget fra golfspillere, der har haft fornøjelsen af ​​at spille på denne storslåede klub.

'Banyan Golf Club giver sandsynligvis den bedste golfoplevelse mere konsekvent end næsten noget andet kursus i Thailand' og 'Interessant layout og et tænkningskursus, betingelserne er altid fantastiske her og klubhusets mad er også fremragende' er blot en lille prøve af de gode anmeldelser denne golfklub har haft og fortsætter med at modtage.

Foto af Banyan Golf Club

Majestic Creek Country Club
Fremragende kursus i meget landlige omgivelser ved foden udenfor Hua Hin

Når man ser på Hua Hin golfbanen anmeldelser, både på Google og TripAdvisor, er det klart, hvilken golfbane mange spillere bedømmer højt, og det er.

Kun en anmeldelse opsummerer alt Majestic Creek Country Club handler om, 'En anden fantastisk golfklub i paradis. Kurset er udfordrende og ligger i en smuk beliggenhed. Personalet er supereffektive og venlige. Mad- og drikkevareforretninger og klubhusfaciliteter er 5-stjernede. Overordnet golfparadis. '

Du vil bemærke de mange vandfarer på banen, hvoraf mange er placeret foran tæppeboksene, så du skal være sikker på klubben og skuddet. Da Majestic Creek Golf Club er vokset, så har antallet af mennesker på udkig efter at få en tee tid, så forsink ikke og kontakt os i dag for at opleve nogle af de bedste golf i Hua Hin og Thailand.

Hvad mere kan du bede om i en golfklub end det? Den store ting er, du vil finde mange flere anmeldelser siger præcis det samme, hvilket betyder Majestic Creek Country Club skal være højt på din liste over golfbaner at spille i Hua Hin.

Foto af Majestic Creek Country Club

Lake View Golf Club
Et af de mere interessante 36-hullers layouter, som ofte er vært for den asiatiske turskole

Det store ved at læse Hua Hin golfbane anmeldelser er, at de giver dig en førstehånds konto, fra folk der har spillet på golfbanen og samplet faciliteterne. Der er ikke en bedre måde at dømme på et kursus end meningerne fra dem, der har spillet der, og Lake View Golf Club er vokset et fantastisk ry siden åbningen i 1993.

Dette er en af ​​de mest naturskønne golfbaner i Hua Hin og ligger tæt på Kaeng Krachan National Park, du er garanteret nogle specielle udsigter. Hold øje med den store sø, der sidder midt i de to baner og er kilden til de åer og vandløb, du finder langs mange af hullerne.

En anmelder fra 2016 kommenterede hvordan 'A & B-kurser, der var både interessante og udfordrende med masser af vand- og affaldsområder' plus hvordan grønne var hurtige, og det var her hjælpen fra caddy'en var uvurderlig '.

Lake View Golf Club er måske ikke en af ​​de nye, moderne golfbaner i Hua Hin, men det har bestemt sin egen og kommer tæt på toppen af ​​Hua Hin golfbane anmeldelser.

Foto af Lakeview Golf Club

Palm Hills Golf Club
Lidt dateret layout men stor værdi og perfekt til dem, der kan lide at gå

En af de første internationale standard golfbaner i Hua Hin kan findes på Palm Hills Golf Club, og selvom den spiller en smule kort af moderne golfstandarder, favoriserer den stadig meget i Hua Hin golfbane anmeldelser.

Kurset kan være kort, men greens er hurtige og tilnærmelsesskudd skal tages omhyggeligt for at undgå at forlade lange, vanskelige putter. De forreste ni huller er ret flade, men bagsiden ni bliver mere bølgende og omfatter de bedste huller på banen.

Nogle af anmeldelser af Palm Hills Golf Club har talt om de fine brede fairways, velbeskyttede greens og behovet for at holde bolden under flaget, når det er på putterfladen, fordi downhill putts er meget hurtige.

Et andet godt tip fra en af ​​vores anmeldelser på denne golfbane er, hvordan walkable det er, og du kan nyde Palm Hills uden behov for en vogn.

Foto af Palm Hills Golf Club

Sawang Resort og Golf Course
Fremragende værdi for pengene, men kan få meget travlt med koreanske grupper

En af de store ting om at læse Hua Hin golfklubber anmeldelser er, at du måske kommer på tværs af en golfbane, som du ikke engang vidste var der i første omgang, og det er ofte tilfældet med Sawang Resort og Golf Course.

Dette kursus ligger lige under en time væk fra centrum af Hua Hin, men er værd at rejse takket være rolig og fredelig følelse af kurset. De 27 huller er indstillet mellem rismarker og frugtplantager, men med store søer og bunkere skal du holde fokus på kurset, hvis du vil lave en lav score.

Hold øje med paris 4 17 hullet, som har en lang tee skudt over vand til en velbeskyttet fairway og et tilgang skud, som også skal bære vand for at nå det grønne. Kurset har modtaget mange 5-stjernede anmeldelser, og du skylder det selv at tjekke det ud, når du spiller golf i Hua Hin.

Foto af Sawang Resort & Golf Course

Sea Pines Golf Course
Kun kursus med huller kører tæt på stranden - godt layout men inkonsekvent service

Hvis du vil udfordre dig selv på den nyeste golfbane i Hua Hin, er Sea Pines Golf Course stedet for dig.

Som navnet antyder, løber denne golfbane langs kysten og er den eneste i området for at have huller, der ligger ved siden af ​​stranden. Placeringen er meget imponerende, og de 18 huller er opdelt af et jernbanespor, der tilføjer til dramaet i layoutet.

Sea Pines kurset er fladt, men med meget vand og sand plus vinden er udfordringen nok uden at der er behov for væsentlig højdeændring

Foto af Seapine Golf Club

Springfield Royal Country Club
Et verdensklasse design og et af de mest interessante kurser i Hua Hin

Endelig kommer vi til Springfield Royal Country Club, og mens denne klub kræver en rejse uden for centrum af Hua Hin, var det meget kilometer værd.

Kurset er designet af den legendariske Jack Nicklaus, og som du ville forvente af et kursus designet af Golden Bear, er der masser af bunkere og vandfarer at fange alt, hvad der er vildt, især fra tee.

Der er et godt udvalg af huller på dette kursus, nogle med ret smalle fairways og vind vej gennem træer og andre, der er mere åbne og leger mere som et links-stil kursus. Dette giver en god kontrast, da du spiller rundt på banen på Springfield Royal Country Club og med et valg af 5 tee kasser på hvert hul, det kan spilles til golfspillere med alle evner.

Med fremragende faciliteter, herunder et forhøjet klubhus med fantastisk udsigt over kurset, en velassorteret proshop og dejligt valg af mad og drikke, anses Springfield Royal Country Club for at være et must-play af mange, der besøger Hua Hin for at spille golf.

Men du behøver ikke bare at tage vores ord for det. Springfield Royal Country Club har modtaget mange gode anmeldelser fra dem, der har haft heldige at spille sine 27 huller. Kvaliteten af ​​layoutet og overordnet konditionering af kurset er de to vigtigste positive til at komme ud af anmeldelserne.

Måske den en af ​​mange positive Hua Hin golfbaner anmeldelser, som ikke kun opsummerer Springfield Royal Country Club, men regionen som helhed kan findes under Springfield Royal Country Clubs side på TripAdvisor.

Det siger 'En anden fantastisk beliggenhed og golfbane med super venligt personale og luksuriøse faciliteter. Jeg går helt sikkert tilbage. Hua Hin er en golfspiller drømme placering '.

Foto af Springfield Royal Country Club

Hua Hin er faktisk en golfspiller drømme placering og vil kun blive bedre. Nogle af golfbanerne er stadig ukendte for mange mennesker uden for Thailand, og der har aldrig været en bedre tid til at spille dem før ordet spreder sig, og folkemængderne ankommer til at prøve golfklasserne i verdensklasse.

Palle Hans Jørgensen

Hej.

Jeg skal til Hua Hin i slutningen af april og 3 uger frem.
Jeg spiller golf og vil meget gerne høre om der er barer i Hua Hin der arrangere golfture.

Alternativt hvordan jeg kan opnå rabatter på golfbanerne, fx. sportsdage eller tilslutning til klubber.

Jeg har været i Hua Hin 4-5 gange og syntes at priserne på golf er steget meget.

Håber der er nogen der har et par ideer.

På forhånd tak.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *