Golf i Hua Hin

Gennemgang og anmeldelse af Hua Hin Golfbaner

Når du planlægger en golfrejse til Thailand, er du helt forkælet i de valgmuligheder du har, både når det kommer til feriedestinationer og golfbaner. Men ifølge flere internationale anerkendte golf magasiner er Hua Hin nok den bedste region i Thailand for golfelskere. Golf er klart den mest populære sport i Hua Hin, det er ikke overraskende med 10 golfbaner i verdensklasse, alle inden for 1 times kørsel fra centrum og mange turister og udlændige vælger netop Hua Hin som rejsemål på baggrund af de fine golfbaner i området.

Luftfoto af Springfield Golf Club & Resort

Hua Hin er en den lille fiskelandsby i Thailands Bugt, der tidligere var mest kendt for byen hvor den nu afdøde kong Bhumibol Adulyadej boede, der på få årtier udviklede sig til en større kendt ferie-& badeby populær blandt både Thaier og udlændinge. Beliggende i den sydlige thailandske provins Prachuap Khiri Khan kun få timer fra Bangkok er Hua Hin blevet et godt sted for folk i Bangkok at flygte hen til i weekenden for at slappe af, få frisk luft, spise seafood og ikke mindst for at spille en runde golf.

På trods af Hua Hins voksende popularitet har den bevaret en stor del af sin oprindelige charme, og lokalbefolkningen arbejder konstant for at undgå overkampagnerisering, der er set påvirker nogle andre områder af Thailand.

Takket være sit tropiske klima er Hua Hin et godt sted at spille golf hele året rundt, men hvis du vil have den bedste chance for behageligt og tørt vejr, bør du bestille din golfrejse mellem november og februar. Hvis du nyder at spille under varme forhold, så er månedene fra marts til maj perfekt til dig, og hvis du ikke har noget imod lidt regn ind imellem, er juni til oktober også fint.

Ligeså forkælte du er valg af golfbaner i området, ligeså forkælet er du, når det kommer til indkvartering i Hua Hin, lige fra kendte hotelkæder til boutique-guesthouses. Du har også mulighed for at bruge eksklusiv golfbane indkvartering, afhængigt af hvilke golfbaner du gerne vil spille på.

Den hårde beslutning er naturligvis hvilke baner man skal spille på, specielt under en kortere ferie, så vi håber at vores Hua Hin golfbane anmeldelse kan hjælpe dig med dit valg.

Black Mountain Golf Club
Et af de mest kendte golfbaner i Thailand, der lever op til sit omdømme.

Formentlig den mest berømte af alle golfbaner i Hua Hin er Black Mountain. Denne golfbane har vært for flere asiatiske PGA Tour events og fortsætter med at sætte standarderne med hensyn til banekvalitet, personale og faciliteter.

Når det kommer til Hua Hin golfbane anmeldelser, finder du ikke en mere populær golfbane, og kommentarer som 'green "s og fairways er altid i perfekt stand" til "personalet gør alt for at gøre din golfoplevelse mindeværdig" til "Den perfekte og komplette golfoplevelse, finder du på Black Mountain"

Foto af Black Mountain Golf Club

Royal Hua Hin Golf Club
Ikke i den bedste stand, men stadig spilbar og en del af Thailandsk golfhistorie

Du har ikke spillet golf i Hua Hin hvis ikke du har spillet en runde på den ældste golfbane i Thailand, Royal Hua Hin.

Golfbanen er kendt for de smalle fairways omgivet af store fuldvoksne træer og smuk natur, noget der ikke ses i de mange nye golfbaner i denne region af Thailand, og selv om banen måske har set bedre dage, er banen stadigvæk meget populær.

Foto af Royal Hua Hin Golf Club

Banyan Golf Club
Meget interessant layout, en golfbane blandt de allerbedste i Thailand

Hvis du vil spille en af ​​de bedste golfbaner, ikke kun i Hua Hin, men hele Thailand, skal du besøge Banyan Golf Club.

Denne golfbane velegnet til spillere med alle evner, og du vil ikke kunne undgå udvalget af bunkers og vandhuller, som er strategisk placeret gennem hele banen. Udsigten fra hul 15 udover den Thailandske bugt er helt fantastisk og restaurenten byde på god mad og drikke og ikke mindst en af de bedste steder i Hua Hin til at nyde solnedgangen over de Burmesiske bjerge. Banyan Golf Club får rigtig mange gode anmeldelser på nettet, fra golfspillere, der har haft fornøjelsen af ​​at spille på denne storslåede golfbane.

Foto af Banyan Golf Club

Majestic Creek Country Club
Fremragende golfbane i meget landlige omgivelser udenfor Hua Hin

Golfbanen er udfordrende og ligger i en smuk beliggenhed. Personalet er supereffektive og venlige. Mad- og drikkevareforretninger og klubhusfaciliteter er i høj standard.

Du vil bemærke de mange vandhuller på banen, hvoraf mange er placeret foran tee-off, så du skal være sikker på dit skud. Da Majestic Creek Golf Club er vokset i popularitet da den for det meste også er mere prisgunstig i forhold til Black Mountain og Banyan.

Foto af Majestic Creek Country Club

Lake View Golf Club
Et af de mere interessante 36-hullers layouter, som ofte er vært for Asian Tour School

Lake View Golf Club har haft et godt og vedvarende ry siden åbningen i 1993.

Dette er en af ​​de mest naturskønne golfbaner i Hua Hin og ligger tæt på Kaeng Krachan National Park, du er garanteret nogle flotte udsigter og naturoplevelser blandt den store sø, der sidder midt imellem de to baner og er kilden til de åer og vandløb, du finder langs mange af hullerne.

Lake View Golf Club er måske ikke en af ​​de mest moderne golfbaner i Hua Hin, men det har bestemt sin egen charme og er helt sikkert et besøg værd.

Foto af Lakeview Golf Club

Palm Hills Golf Club
Lidt forældet layout, men perfekt til dem, der kan lide brede fairways.

Palm Hills Golf Club er en af de første golfbaner i Hua Hin i internationale standard og selvom den lidt til kort i forhold til moderne golfstandarder, er golfbanen stadig meget populær og får gode anmeldelser.

Gofbanen kan føles kort, men greens er hurtige og skud op til greens skal tages omhyggeligt og med omtanke for at undgå et vanskeligt putt. Vær forsigtige ned med de nedadgående putts ellers er du hurtigt væk fra greenen. De første ni huller er ret flade, men de sidste ni bliver mere bølgende og omfatter de bedste huller på banen.

Palm Hills Golfbanen er også kendt for at være en velegnet bane til at gå rundt i stedet for at tage en vogn.

Foto af Palm Hills Golf Club

Sawang Resort og Golf Course
Fremragende værdi for pengene, men kan til tider få meget travlt med koreanske grupper

Sawang Resort og Golf Course bliver ofte overset i golfanmeldser, men den er absolut værd at tage med

Golfbanen ligger lige under en times kørsel fra centrum af Hua Hin, men er værd at rejse til takket være den rolig og fredelig atmosfære og stemning der er på Golfbanen. De 27 huller snor sig mellem rismarker og frugtplantager, men hvis du vil have en lav score er du nødt til holde fokus på de store vandhuller og bunkerne.

Hold øje med 17 hullet (par 4), som har en lang tee ud over vandhullet til en velbeskyttet fairway og med et yderligere skud over vand for at nå greenen. Golfbane har modtaget mange gode anmeldelser, og du skylder dig selv at tjekke den ud, når du spiller golf i Hua Hin.

Foto af Sawang Resort & Golf Course

Sea Pines Golf Course
Golfbane tæt på stranden - godt layout men svingende service

Hvis du vil udfordre dig selv på den nyeste golfbane i Hua Hin, er Sea Pines Golf Course stedet for dig.

Som navnet antyder, løber denne golfbane langs kysten og er den eneste golfbane i området, der ligger ved siden af ​​stranden. Placeringen er meget imponerende, og de 18 huller er opdelt af et jernbanespor, der tilføjer til lidt drama i layoutet.

Sea Pines golfbanen er flad, men med meget vand og sand, plus vinden er udfordringen i sig selv, uden at der er behov for væsentlig højdeændringer.

Foto af Seapine Golf Club

Springfield Royal Country Club
Et verdensklasse design og et af de mest interessante golfbaner i Hua Hin

Endelig kommer vi til Springfield Royal Country Club, og mens denne klub kræver en lille rejse uden for centrum af Hua Hin, er den rejsen værd.

Golfbanen er designet af den legendariske Jack Nicklaus, og som du ville forvente af et kursus designet af Golden Bear, er der masser af bunkere og vandhuller til at fange alt, hvad der går lidt skøvt, især fra tee.

Der er et godt udvalg af huller på denne bane, nogle med ret smalle fairways mellem træerne og andre, der er mere åbne og skal spilles mere som en links-stil bane. Dette giver en god kontrast, når du spiller på Springfield Royal Country Club banen og med et valg af 5 tee-box på hvert hul, er banen velegnet til golfspillere med alle evner.

Med fremragende faciliteter, herunder et elaveret klubhus med fantastisk udsigt over golfbanen, en velassorteret proshop og dejligt valg af mad og drikke, anses Springfield Royal Country Club for at være et "must-play" af mange golf entusiaster, der besøger Hua Hin for at spille golf.

 

Foto af Springfield Royal Country Club

Hua Hin er helt sikkert en drømme destination for en golfspiller og vil kun blive bedre i fremtiden. Nogle af golfbanerne er stadig ukendte for mange mennesker uden for Thailand, og der har aldrig været en bedre tid til at spille dem før ordet spreder sig og folkemængderne ankommer til at prøve disse golfbaner i verdensklasse.

Palle Hans Jørgensen

Hej.

Jeg skal til Hua Hin i slutningen af april og 3 uger frem.
Jeg spiller golf og vil meget gerne høre om der er barer i Hua Hin der arrangere golfture.

Alternativt hvordan jeg kan opnå rabatter på golfbanerne, fx. sportsdage eller tilslutning til klubber.

Jeg har været i Hua Hin 4-5 gange og syntes at priserne på golf er steget meget.

Håber der er nogen der har et par ideer.

På forhånd tak.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *