Restauranter & spisesteder i Hua Hin

Intet mindre end en fest for dine smagsløg venter dig  i Hua Hin ... mad & drikke er altid en vigtig del af en ferieoplevelse, og den variation og kvalitet af restauranter i og omkring Hua Hin vil sikre, at din oplevelse bliver mindeværdig.

Hua Hin er specielt kendt for sine seafood restauranter der altid har en stabil forsyning af frisk fisk og skaldyr. Desuden er priserne helt i bund i forhold til Phuket og Pattaya. Traditionel thailandsk mad findes naturligvis overalt; om man spise ved de billige gadeboder på nattemarkedet, på de finere thai restauranter i byen eller på strandfronten.

Hua Hin har også et stort udbud af vestlige & asiatiske restauranter, alt fra indiske, japanske, indonesiske, vietnamesiske, amerikanske, mexicanske, italienske, franske, tyske, svenske og sågar danske.

Desuden anbefales det også at undersøge tilbuddene på mange af de 4-5 stjernede hoteller, mange af dem har nogle fantatiske bufféter både til morgen-, middag- og aftensmad.

Vi har sammensat en liste med forskellige spisesteder som har nogett særligt at tilbyde, det kan være selve maden, men også udsigten, indretningen, atmosfæren eller historien bag spisestedet kan bidrage til at vi har spisestedet med på listen

Hvis du har forslag til andre restauranter, der skal på denne side eller opdateringer og kommentarer til de restauranter som findes, er du mere end velkommen til at skrive til os.

La Grappa Ristorante

La Grappa er uden tvivl en af den bedste retauranter i byen, selv i sammenligning med restauranterne du finder på de 5 stjernet hoteller. Autentisk Italiensk mad tilberedt perfekt med de bedste råvarer og serveret i en stemningsfyldt atmosfære der flytter dine tanker til et helt andet kontinent. Fantastisk udvalg på menuen og vin menuen, servering i topklasse og kan absolut anbefales, særligt hvis man skal fejre noget. 

Se mere på deres hjemmeside her La Grappa Ristorante
Placering på kortet her

Krua Kannikar - Chicken Place

Krua Kannikar eller bedre kendt som Chicken Place, serverer (som navnet hentyder til) kun kylling med tilbehør, til gengæld er kyllinge kødet utrolig lækret tilberedt efter hemmelig opskrift. De gamle træbygninger med deres træmøbler og den specielle indretning giver bare maden og oplevelsen en yderligerer dimension. Hver opmærksom på at mange af retterne er ret spicy. Restauranten kun har åbent fra kl. 10.00 til 15.30 så prøv noget helt lokalt og unikt til din frokost. Krua Kannikar ligger på samme gade som jernbane stationen og det kan være besværligt at parkerer med bil i området.

Se placering på kortet

Chao Lay

Chao Lay Seafood er en af de mest besøgte seafood restauranter i midtbyen af Hua Hin, selv om der ligger en del restauranter ved siden af som ligner og som serverer samme type mad, så vælger Thaierne ofte Chao Lay frem for de andre steder. Restauranten ligger for enden af Dechanichit road hvor den rammer Naresdamri road og er bygget i 2 etager på en mole der strækker sig ud i vandet. Udsigten er flot og der er ofte en frisk brise. Maden serveres hurtigt, men ikke altid samtidigt når der er travlt. Hver forberedt på at der er travlt i weekenderne og på hellige dage. Man er også velkommen til at kigge lidt rundt blandt fiske- og skaldyrs tankene på 1 etage

Se placering på kortet

Sea Side

Sea Side er lille hyggelig familie drevet restaurant i midtbyen der ligger direkte ud til vandet. Man kan nærmest overse indgangen når man er der men de nemmeste måde at finde restauranten er gå ud mod det lille kinesiske temple der ligger lige nord for hilton hotellet, så kommer man lige forbi Seaside Restauranten. Hyggeligt sted, med god betjening, god mad og herlig udsigt.

se placering på kortet

Chom Talay

Ønsker man at sidde med tæerne i sandet, spise god Thai mad i dejlige omgivelser og se ud over havet, så er Chom Talay helt sikkert en go mulighed. Chom Talay ligger lidt nord for lufthavnen og med en bred front direkte ud til stranden. Restauranten er bygget i gammel stråhytte stil og der er masser af plads på det fredfyldte område. Dejligt sted at besøge både om dagen og om aftenen når det hele er lyst op med hyggelige lys og starinlys på bordene. Vær opmæksom på at der kan være mange Thaier der i weekenden.

Se Chom Talay på Facebook

Se placering på kortet

Prime Steak House

Et af byens bedste steak houses ligger på Hilton gaden. Prime Steak house tilbyder alt fra lakse steaks til den bedste wagyu rib eye. Prøv evt. også deres populære planke steaks

Se mere på Prime Steak House hjemmeside

Se placering på kortet

Brasserie de Paris

Charmerende fransk restaurant i midtbyen med havudsigt. Har en klassisk menu med traditionelle lækkerier herunder oksekød carpaccio, fransk løgsuppe, chataubriand og en omfattende liste af fiske og skaldyrsretter. Et populært valg for par, der vil nyde en romantisk middag med rimeligt prissatte specialiteter.
Se hjemmeside

Se placering på kortet

Moon, Smile & Platoo

Andreas

Airspace

Jailhouse - Dansk Restaurant

Dansk restaurant med smørrebrød, klassiske danske retter, hotdogs og en fantastisk morgenmads platte på menuen. Desuden er der god Thai mad og man købe rugbrød og levepostej m.m. ud af huset. Et hyggeligt sted besøgt af mange fastboende dansker.
Adresse: 15/2 Soi 55 Chomsin Road

Se placering på kortet

 

 

Hagi
Japansk Restaurant der drives af Sofitel Hotel, denne japanske restaurant tilbereder den fineste sushi og den bedste sashimi i byen.
Åbningstider: 13:00 til 23:00
Adresse: 1 Damnernkasem Road (støder op til Sofitel)
Køkken: Japansk

 

Jailhouse
Dansk restaurant med smørrebrød, klassiske danske retter, og en fantastisk morgenmads platte.
Åbningstider: -
Adresse: 15/2 Soi 55 Chomsin Road
Køkken: Dansk & Thai

 

Chao Lay
En af de mest besøgte seafood resturanter i Hua Hin  - serverer havets delikatesser i alle mulige former. restauranten er placeret på en stor terasse/mole bygget på pæle, så du har udsigt over havet.
Åbningstider: 13:00 til 23:00
Adresse: -
Køkken: Thailandsk seafood

 

 

Let´s Sea
Thailandsk restaurant på højt niveau, selve omgivelserne, interiøret og indretningen af restauranten er en oplevelse i sig selv. Et perfekt sted hvis man vil have en stille og romantisk aften.
Åbningstider: -
Adresse: -
Køkken: Thailandsk (mange seafood retter)

Papa John
Inetrnationalt køkken med gode steaks som kendetegn.
Åbningstider: 13:00 til 23:00
Adresse: Kaho takiap (modsat side af hotel Wora Bura)
Køkken: Internationalt & thai

 

Seaside
Thailandsk restaurant med hyggelig atmosfære og udsigt over havet
Åbningstider: 13:00 til 23:00
Adresse: 1 Damnernkasem Road (støder op til Sofitel)
Køkken: Thailandsk (mange seafood retter)

 

Supatra by the sea
Åbningstider: 13:00 til 23:00
Adresse:
Køkken: Thailandsk (mange seafood retter)

 

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *