Shopping & indkøb i Hua Hin

Hua Hin tilbyder mange dejlige muligheder for at shoppe og der er noget for enhver. I Hua Hin kan du med fordel købe ting der er lokale håndværk, moderne kunst fra byens egne små gallerier, skræddersyede jakkesæt & kjoler, briller og solbriller med styrke, bare for at nævne lidt.

Markederne og forretningerne bugner med håndtasker, færdiglavet tøj, kopivarer, nipsting, souveniers og som alle andre steder i Thailand, er det vigtigt at du tinger om prisen, vil du opnå de bedste priser gøres dette med en venlig tilgang, tålmodighed og et varmt smil.

Hua Hin Market Village.

Market village er byens første store indkøbscenter og underholdnings kompleks. For mange symboliserer Hua Hin Market Village områdets gradvise overgang fra det maleriske fiskerleje til en international ferieby. I komplekset er der flere forretninger med kendte vare'mærker som Jaspal og Adidas. Ud over tøjforretninger, kan du finde et Lotus supermarked, Home Pro (i still med Bauhaus og Silvan derhjemme), en biograf (vær opmærksom på nogle film er med thai dubbing), food court, samt en del restauranter. Bygningen har aircondition og har et rimeligt udvalg af mode- og varemærker fordelt over 4 etager. Se mere omkring Market Village her www.marketvillagehuahin.co.th
Åbningstider: 10:00 til 22:00
Adresse: Petchkasem Road.

Bluport Mall

Bluport er det seneste mega shopping mall i Hua Hin og åbnede i slutningen af 2016.

Shopping centret er en del ad den store Central gruppe, som sidder på de fleste kendte shopping centre i Bangkok. I Bluport finder du det meste af hvad hjerte begærer i forhold til shopping, spisesteder og underholdning. Flere kendte varemærker har forretning her, der findes et supermarked med varer fra hele verdenen, flere bagerier, fast food kæder og et hav af international restauranter. desuden er der biograf, hvor man har muligheder for afprøve VIP oplevelsen med liggesæder og servering og der også underholdnings område for børn i alle aldre. se mere om Bluport her www.bluporthuahin.com

Hua Hin Night Market.

Et af områdets førende attraktioner er Night Market (nat markedet), der finder sted hver aften fra 17:30 og frem til ca. kl 23.00, åbningstider varierer lidt efter hvor mange besøgende der er. Night Market blev oprindeligt til som et sted at købe mad, og hvor man kunne spise på de små gadekøkkener. Men efterhånden som turismen har taget til, kan man nu finde alle mulige småboder med alle mulige varer. I weekenden er der altid fyldt med thaier fra Bangkok.
Åbningstider: 17:30 til 23:00.
Adresse: Night Marked ligger i centrum af byen støder op til Dechanuchit Road, lige vest for Phetkasem Road).

The Grand Market

The Grand Market er endnu et natmarked, der nu er blevet så populært, at det er åbent hver dag og ikke kun i weekenden som førhen. Her sælges alt muligt, fra mad, til frugt, grønsager, elektronik, souvenirs, musik, kopivarer og kæledyr m.m. Markedet varierer lidt fra dag til dag og uge til uge, da der ofte kommer forskellige sælgere til, her kan man, hvis man har lyst, også gå på oplevelse i det kulinariske, prøv evt. stegte insekter.
Åbningstider: 18:00 til 23:00
Adresse: I mellem Grand hotellet og Sao Paulo Hospital på Petchakasem Road.

Cicada Market.

Dette er en absolut spændende tilføjelse til den lokale shopping. Med sit kunst-inspirerede koncept er Cicada Market den første og eneste af sin art her i Hua Hin. Mange af de varer der er på tilbud er kunst-relaterede, primært malerier, skulpturer, håndværk osv. men der findes også hjemmelavet tøj, prydgenstande, håndlavede tilbehør? og andre souveneirs. Cicada Market er kun åben om lørdagen og markedet er inddelt i fire sektioner: Art a la Mode, Interior Art, Art of love og Art of Eating, Der findes små spisesteder på området og ofte bliver der opført amatørteater på scenen og tit ville du kunne se unge lokale drenge der danser hip hop tæt ved vandbassinet.
Åbningstider: 15:00 til 22:00
Adresse: Suan Sri, Khao Takiab, lige ved indgangen til hotel Hyatt Regency.

Dagsmarkedet ”Chat Chai” i Hua Hin.

Du behøver ikke at forlade Hua Hin for at opleve det ægte Thailand. Et besøg på det lokale dagmarked giver uforglemmelige minder. Dette er fremfor alt lokalbefolkningens marked og der sælges kød, fisk, skalddyr, frugt, blomster, grøntsager, reservedele til motorcykler, færdiglavet mad og meget, meget andet.
Åbningstider: 04:00 til 16:00
Adresse: ligger mellem Sra Song Road & Petchkasem Road.

FN Factory Outlet.

Hua Hin´s første factory outlet ligger ca. 2 km nord for Hua Hin´s lufthavn. FN Factory Outlet tilbyder alt fra børnetøj og sportstøj, herre og dameklæder, til tasker og dekorationer og andre ting til hjemmet. Der er normalt stor udskiftning i hvad de tulbyder og ofte kan man finde ganske gode tilbud derude, også fra kendte mærker.
Åbningstider: 10.00 - 20.00
Adresse: 1999/99 Petchkasem (Saitai) Cha Am, Petchaburi 76120

Villa Market

Villa Market

VAT refundering for turister:

I forretningen:
1. Gælder kun i forretninger, der er skiltet med "VAT refund for Tourists"
2.  Du skal handle for min 2000 THB per forretning per dag
3. Vis dit pas og spørg efter en P.P10 form (VAT Refund Application Form)
4. For at du kan få VAT refund skal du have købt for og have P.P.10´er for over 5000 THB.

I Lufthavnen:
5. Lad told personalet (customs officers) kontrollerer dine købte emner før du checker ind, og bed personalt signerer P.P.10´erne på afrejse dagen
6. Medbring alle P.P.10´erne og de originale skatte fakturaer til "VAT Refund Office", som ligger efter Immigration checkpoint.
7. Alle emner over en værdi på 10.000 THB. vil blive kontrolleret igen.
8. Alle varer du har købt og som du gerne vil have refunderet VAT på, skal være købt inden for 60 af udrejse. Refundering sker kun ved internationale lufthavnen og ved udrejse af Thailand.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *