Sikkerhed & sundhed

I takt med at Hua Hin er vokset som turistmål og dermed et af de mest eftertragtede steder for udelændinge at købe bolig i Thailand, er de medicinske faciliteter begyndt at blive meget bedre.

 

Hua Hin er ikke kendt som Bangkok, Pattaya og Phuket for de store verdenskendte privat hospitaler, men de er på vej. Bangkok Hospital Hua Hin åbnede som det første store private hospital sine døre i 2010.

 

Selv om Hua Hin´s medicinske faciliteter kan behandle dig ved de fleste ulykker og sygedomme, vælger mange, både thaier og udlændige (hvis de har råd til det) at besøge de anerkendte hospitaler i Bangkok når det gælder alvorligere sygdomme og ulykker.

 

Ikke desto mindre bør det understreges, at hvis du er uheldig nok til at være udsat for enten en alvorlig ulykke eller komme med med en kompliceret medicinsk klage??, er du sandsynligvis stadig bedre rådet til at søge topkvalitet hospitaler i Bangkok eller i nærheden Petchaburi.

 

Vær opmærksom på, at hvis du bliver indlagt på et hospital for en større operation eller lignende, kan omkostningerne være ekstremt dyre, så husk altid at have en eller anden form for sygesikring.

 

Husk på, at Thailand og Hua Hin ikke har en tradition for gratis offentligt sundhedsvæsen. Selv om de lokale nu kan drage fordel af 30 baht sundheds planen, forbliver private sygehuse uden for den finansielle rækkevidde for de fleste thailændere, og de offentlige sygehuse har derfor ofte meget travlt. Læger og sygeplejersker gør deres bedste, men ganske ofte er de altid overanstrengt, underbetalt og mangler vigtigt udstyr og senge.

 

Her finder du oplysninger omkring de vigtigste medicinske centre i Hua Hin.

Bangkok Hospital Hua Hin.

Det anerkendte Bangkok Hospital åbnede i 2010 en afdeling i Hua Hin. Hospitalet, som er privat hospital,er kendt for sin høje standard af læger og service, men også for deres høje priser. Bangkok Hospitals ambulatorium har klinikker i alle større områder af medicin, herunder familie medicin, intern medicin, kardiologi, neurologi, ENT (øre, næse og hals), generelle og ortopædkirurgi, pædiatri, kvinders sundhed, oftalmologi, rehabilitering og tandpleje. Der findes også en special check-up afdelingen, som tilbyder check-ups for generelle sundhed og specialiserede medicinske områder, som kardiologi.

Bangkok hospital arbejder sammen med alle større rejseforsikringer, deres læger og special læger taler generelt flydende engelsk. Så har du rejse forsikring der dækker, kan det anbefales at gå til Bangkok Hospital. Skulle du ikke have nogen rejseforsikring, så få et pris overslag, før du får nogen form for behandling eller service.

Adresse: 888 Petchkasem Rd., Hua Hin,
Prachuapkhirikhan 77110

Tel: (+66) 32 616-800
Email: huahin@bangkokhospital.com
Website: www.bangkokhospital.com/huahin/

San Paulo Hospital.

Privat hospital i det centrale Hua Hin. Det er velorganiseret og personalet taler engelsk. Dette vil formentlig være den bedste hospital for udlændinge for at besøge først, så længe din lidelse ikke er alt for alvorligt. Skadestuen er altid en effektiv og de er vant til at arbejde med udenlandske rejseforsikringer. San Paulo har også tandlæger og fysioterapiklinikker. Hvis du ikke anvender din sygeforsikring så vær opmærksom på, at San Paulo har ganske høje priser for deres service.

Du kan finde hospitalet på kortet

Tlf.: 032 532.576-85.

 

Hua Hin Hospital.

Dette er det vigtigste offentlige hospital i Hua Hin. Ofte har personalet her meget travlt men servicen er af god standard. Prisniveauet er absolut i bund.

Du kan finde hospitalet på kortet

Tlf.: 032 520.401.

 

Hua Hin International Polycilinic.

Denne klinik er bemandet med læger og sygeplejersker fra Petcharat Hospital i Petchaburi. Som følge heraf er standarden for pleje og lægehjælp en af de bedste i byen. De tilbyder ikke værelser, men det er en god valgmulighed til indledende konsultation hos en læge. Skal du have en helbredserklæring til f.eks. din forsikring eller kørerkort er Polyklinikken er godt valg.

Du kan finde hospitalet på kortet

Tlf.: 032 516.424.

 

Hua Hin Røde Kors.

Som navnet antyder er denne facilitet er i stand til at levere en god og effektiv medicinsk behandling for ikke-alvorlige tilstande. Lokalbefolkningen anvender ofte Røde Kors for mindre alvorlige ting, hvilket er en god indikator for professionalisme og pris.

Du kan finde hospitalet på kortet

Tlf.: 032 512.567.

 

Petcharat Hospital, Petchaburi.

Dette er efter manges mening det bedste hospital i nærheden af Hua Hin. Hospitalet er privat, så priserne vil være relativt høje, men alle alvorlige medicinske tilfælde, især dem, der involverer skade på hovedet, vil blive henvist fra Hua Hin til Petcharat.

Bemærk: hospitalet er en omtrentlig 45 minutters kørsel fra Hua Hin.

Du kan finde hospitalet på kortet

Tlf.: 032 417.070-8.

 

Pranburi Hospital.

Dette hospital er beliggende ca 25 km syd for Hua Hin på en militærbase. Som en følge heraf er det af høj standard og accepterer udlændinge.

Tlf.: 032 612.757.

 

Cha-am Hospital.

Øre-, næse og hals klinikken

Beliggende på Petchkasem Road. I hverdagene er klinikken åben efter 17.00. I weekenden er der en begrænset service i løbet af dagtimerne. Det er tilrådeligt at lave en aftale først, da klinikken ofte har travlt, aftalen kan kun gøres personligt og ikke via telefon.

Du kan finde hospitalet på kortet

Tlf.: 032 471.808.

 

Dr Sumet Clinic.

Placeret på 87 / 5 Petchkasem Road modsatt soi 80. Denne klinik har specialiseret sig i spædbørn og børn. Åbningstider er mandag – fredag 07.30 – 12.00 og 16.00 – 21.00 og lørdag 08.00 – 12.00 og 16.00 – 21.00.

Du kan finde hospitalet på kortet

Tlf: 032-533.404

Perfect Smile Dental Clinic

Tandlæge der kan ordne det meste, man kan få et gratis eftersyn med forslag til behandling og pris etc.

Adresse er 113/9 petchkasem road
www.perfectsmil-huahindental.com
tel: 032 533 444

Smile Dental Clinic

Adresse: mellem soi  Hin 68 & 70 Petchkasem Road
www.s-smaildentalclinic.com
tel: 032 530 542, 080 993 0055

I-Smile Dental Clinic

Adresse: 87/9 petchkasem road
tel: 032 532 989

Mangler artikler omkring:

– politi

– Brandvæsen

– Forsikringer.

– Indbrud og tyveri

– Vandscooter og jetski

– Vandmænd/brandmænd

– Traffikuheld, scooter og bil.

Matthias Pedersen

Jeg har to spørgsmål
1. Kan der tegnes en sygeforsikring i THAILAND og i givet fald hvor
2.Jeg har et 0 visum gældende for et år,kan der udstedes et nyt i Huahin på immigation

ellers er informationerne meget nyttige

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *