Sport & aktiviteter i Hua Hin

Sport & Fitness Centrer

Hua Hin tilbyder mange muligheder for at træne vægtløftning, aerobic, spinning, boksetræning, yoga, salsa m.m. i Hua Hin. De 2 store fitness center er True Arena og Letic fitness, men der findes også flere mindre steder omkring i byen, samt de fleste hoteller har deres egen fitness...se mere...

Thai Boksning Skole

Der er flere skole for Thai Boksning (eller Muay Thai som det hedder) i Hua Hin. Flere af skolerne har både for begyndere og for øvede, og man kan vælge af få enkelt timer i sin ferie eller...se mere...

Yoga i Hua Hin

Yoga er godt for helbredet og det er nemt at deltage i en klasse uanset hvilket niveau man er på. Hua Hin tilbyder flere skoler for yoga og man behøver ikke være medlem for at deltager, man skal dog regne med at det koster per undervisning, hvia man ikke...se mere...

Kitesurfing

Hua Hin har ideelle forhold for kite surfer under højsæsonen og mange valfarter hertil for nyde de perfekte omgivelser og ikke mindst det gode vejr. Der er udfordringer for de øvede men mange prøver også kitesurfing for første gang her i Hua Hin, der findes flere skoler hvor man kan...se mere...

Black Mountain Water Park

Vana Nava Water Park

Fitness.

Hua Hin har nu fået sit første store fitness center @letic,  beliggende i shoppingcentret Market Village. Fitness centret er helt proffesionelt, som man kender derhjemme fra, med professionelt personale, alle mulige styrketrænings- og fitnessmaskiner i høj kvalitet, endvidere tilbyder de aerobic, spinning, abs, boksetræning, yoga, salsa m.m. og kan klart anbefales for alle der ønsker at rører sig lidt.
se mere under www.leticfitness.com

 

Go Kart.
Den eneste virkelige motorsport i Hua Hin er gokart banen som ligger tæt ved lufthavnen.
Udendørsbanen  er  700 meter lang og er tilgængelig for alle aldre og niveauer.
Gokarterne er normalt i god stand og banen drives ret proffesionalt, med mekaniker, pitstop, tidstagning m.m. Banen har også en cafe og tilbyder endvidere transport, køreskole, og medlemskaber. Man kan booke banen for en halv eller en hel dag til specielle arrangementer.
Adresse: 166, Soi 2, Petchkasem Road.
Tel: + 66 818 173 000
www.gokarthuahin.com


Speedbåd og parasailing.
Der er en række aktiviteter, du kan gøre på stranden i Hua Hin. Et lille vandsportscenter drives af en af de lokale hoteller i Khao Takiab. De tilbyder aktiviteter som bananbåde, gummiringe, vandscooter, parasailing og vandski. Disse aktiviteter kan også findes på Cha-Am strand.
Advarsel: Se under Sikkerhed & Sunhed angående vandscooter og jetski.

Kitesurfing.
I de sidste par år er kitesurfing eller kiteboarding blevet en meget populær sport i Hua Hin. Der er nu mindst to kitesurfingskoler i Hua Hin som tilbyder undervisning på alle niveauer. Konstante termiske vinde er til stede i Hua Hin i marts og april, hvilket indebærer højsæson for kitesurfere. Hua Hin har ideelle betingelser for sporten, da havet normalt er lavbølget og lavvandet langt ud.
Se mere under www.kiteboardingasia.com eller www.directkite.com

 

Havfiskeri.
For få år siden var den eneste måde at komme ud og fiske på havet på, ved at hyre en lokal båd til at tage dig ud. Nu har en del rejsearrangører i Hua Hin fisketure på programmet. Der findes også som arrangerer aftenudflugt med blæksprutte fiskeri. Stænger og udstyr er normalt inkluderet i udflugten.
Check med de lokale tur arrangører for relevante udflgter

Ferskvandsfiskeri (put & take).
Der findes 2 ferskvands fiskelodger blot et par kilometer vest for Hua Hin. begge steder kan tilbyde forskellige ferskvandsfisk, herunder siamesiske karper, pacu og nogle ret store havkatte. Stænger m.m kan lejes, og der er også en lille restaurant / bar på området hvis man vil slappe lidt af.
Se mere under
Greenfield Valley Fishing Specimen Lake 2 - www.fishing-huahin.com
eller
Hua Hin Fishing Lodge - www.fishinghuahin.com

 

Hua Hin Golf.
Ser mere information únder "Golf i Hua Hin" i menuen til højre.

 

Driving ranges.
Der findes 2 stk driving ranges  i Hua Hin.
- Monkol Driving Range, der ligger 5 minutter vest for centrum lige efter elefant lejren på Pala-U vejen.
- Pae Mai Driving Range, ligger langs kanal vejen, ikke mere end 5 min fra centrum.
Begge steder kan man leje køller og en bakke kugler koster ca, 50-60 THb
Der findes også en lille ni hullers par 3 bane på Petchkasem vej ud til lufthavnen.

 

Muay Thai (Thai boksning).
Thai boksning er blevet mere end en tilskuersport her i Hua Hin. Udlændinge kan nu træne sammen med thaierne på lokale Muay Thai skoler og endda konkurrere på "kampnætter" på en række stadions rundt i byen, som normalt annonceres fra en støjende pickup med højttaler.

Thai Boksning Kampe

Squash og badminton.
Palm Hills har squash og badminton baner, der kan anvendes selv uden medlemskab. Hvis du spiller ofte kan det helt sikkert betale sig med et medlemskab der giver adgang til poolene m.m.

Kirsten Petersen

Jeg søger et sted hvor der bare er et løbebånd, jeg kan bruge et par gange om ugen. Jeg er ikke interesseret i et Fitness-medlemskab eller den slags. Jeg er kun interesseret i at løbe. Er der nogen medlemmer der bor i et kompleks, hvor der er et motionsrum og hvor man kan booke sig ind, så vil jeg være rigtig glad. Selvfølgelig mod betaling! Helst ude i Khao Takiab! Det drejer sig om 5 måneder fra oktober til marts incl.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *