Golf med andre dansker

Danskerklubben har fået en nyt golf initiative fra en lille gruppe danskere der ønsker at udvide antallet af spillere. Her er hvad én af initiativtagerne har skrevet til os:

Vi er som basis en halv snes stykker, og vi ønsker at udvide kredsen op til 20 – 25 medlemmer.

Ud over ovenfor nævnte basisideer vil det selvfølgeligt også være formålet at skaffe så fordelagtige betingelser for Green Fee som muligt på de mange dejlige baner i Hua Hin. Flere i den eksisterende gruppe er medlemmer på Parm Hill, hvilket giver mulighed for, at vi hver kan invitere 3 gæster med til halv geeen fee, så det er jo altid en begyndelse.

Formålsparagrafer og vedtægter og kriterier for medlemskab kommer senere, men for at det skal have mening må medlemerne enten opholde sig i Hua Hin mere eller mindre permanent eller i hver fald bo her 6 måneder om året – plus/minus.

Har du interesse i at høre nærmere om vort – synes vi selv – spændende initiativ så send og en mail og fortæl os lidt om dig selv og lidt om din interesse for at være med.

På nærværende løse grundlag er alt naturligvis uforpligtende for begge parter.

Venlig hilsen

Krisitan Bonnichsen, E-mail: kris@scaneast.COMSP
 Jimmy Christensen, jimmy@hjelite.dk 

jimmy carstensen

hej

vi har bestemt at der ikke skal være kontigent

og hvis vi laver andre ting betaler selv regningen

eller deler

jimmy

Carsten Olsen

er der nogle faste datoer for en 2013 Golf-kalender…. lokale turneringer med danskere , der tager del… jeg er expat i Surabaya,Indonesien… besoeger HH regelmaessigt..

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *