Hjælp! 2 Søde hvalpe søger nyt hjem.

puppy1  puppy2

Kære Medlemmer.

D. 5 dec 2013 var der en sød gadehund der var så flink til at føde 7 hvalpe under mit hus (uden mit kendskab) og siden da har jeg har jeg passet og plejet hvalpene, men nu er de ved at være så store at jeg ikke kan passer dem allesammen mere og tiden er inde for dem at få et nyt hjem. 2 stk hvalpe er blevet adopteret og jeg vil meget gerne af med 2 mere.

Så jeg har 2 søde tæver, Bella og Mia, der søger nyt hjem og jeg håber at der måske er nogen iblandt medlemmerne der bor her i Hua Hin der gerne vil have en sød familie hund. hvalpene er vaccineret og de er vant til børn.

Skrive gerne hvis I kan hjælpe til eller kender nogen der kan.

Mvh

Steve Laursen
info@huahindk.com

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *