Hua Hin Dansk Forum

Kære medlem
Hvis du af en eller anden grund ikke kan logge ind nedenunder, så klik venligst her og indtast herefter brugernavn samt password, herefter er du logget ind og kan gå tilbage til forummet. God fornøjelse.

Velkommen Gæst 

Vis/Skjul header

Velkommen, gæst! For at skrive indlæg kræves det, at du bliver registreret.

Sider: [1]
Forfatter Emne: Oversætterjob i Hua Hin
OutSourceD
Newbie
Indlæg: 1
Permalink
Indlæg Oversætterjob i Hua Hin
den: October 21, 2016, 02:23
Citat

Vi leder i øjeblikket efter en dansktalende person til vores kontor i Hua Hin i Thailand. Vi er en dansk e-commerce virksomhed som opererer i hele skandinavien. Jobbet består hovedsageligt i at oversætte produktbeskrivelser fra engelsk til dansk, men du kommer også til at arbejde med SEO, linkbuilding og mange andre spændende områder.

Det vigtigste for os er at du er dygtig til at formulere dig på dansk og at du kan skrive fængende tekster til vores produkter.

Lønnen lyder på 34.500 baht om måneden og arbejdstiden er 8-17 mandag til torsdag og 8-16 alle fredage. Én gang om måneden holder vi teambuilding hvor vi tager tidligt fri en fredag og fx tager ud og spiser eller laver noget andet socialt.

Du kommer til at arbejde med folk fra hele Skandinavien og jobbet er en perfekt mulighed for at komme til at bo og arbejde i et andet land. Vi kan være behjælpelige med logi de første 2 uger.

Er du interesseret, så send venligst dit CV til OutsourceDanmark@gmail.com.

Har du spørgsmål så er du selvfølgelig velkommen til at kontakte mig via mail eller på Skype på OutsourceDanmark.

Mvh.

Sider: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.34 ; Side indlæst på: 0.009 sekunder.