Hua Hin strand ryddet for solstole & restauranter

Som nogen måske allerede har set i diverse medier har Juntaen i Thailand været i gang med at rydde op på strandene på diverse Thailandske bade resorts såsom Phuket, men også Hua Hin strand og stranden ved Kaho Takiap er blevet ryddet. Her er et billede taget for nyligt foran Hilton og Grand Centara (det gamle sofitel)

hua hin beach without vendors

Photo by Krit Promsaka na Sakolnakorn

Sander Jakobsen

Jeg personligt hilser det velkommen. jeg er efterhånden kommet i Hua Hin 3-4 gange om året de sidste 5 år, og hver gang sagt at Hua Hin er en rigtig dejlig by, men de havde nogle af de mest uhumske strande. Strande fyldt med heste lort, strand stole og parasoller i så store mængder, så det var totalt umuligt at nyde solen. Nu er der ryddet op og det skønt at Hua Hin endelig har fået smukke strande igen.
Sammen tidlig vil jeg godt kommentere udtrykket “Juntaen” at militæret har taget magten i Thailand, er kun godt. Spørger man den almindelige Thaier er han og hun også tilfreds, nu er der ro, og hvis hovedparten af den Thailandske befolkning er tilfredse kan det jo ikke være helt dårligt. Kørte med en taxi chauffør i Bangkok, han sagde, Regeringen er korrupt, politiet er korrupt, men militæret er på befolkningens side, sådan
Hilsen Sander

Finn Andersen

Lyder da ikke så godt at hyggen er fjernet fra strandene i Hua Hin, det er netop derfor vi vælger Hua Hin, hvor der er små restauranter, massage og liggestole på stranden

anette

Jeg synes, det er synd, at alle de gode spisesteder på stranden er væk. Vi fik så lækker mad, det var hyggeligt at sidde under parasollerne og nyde havudsigten.
Vi har snakket med nogle af dem, der havde spisestederne, de har levet af det i mange mange år, og de var meget kede af, at de skulle stoppe.
Mange arbejdspladser er gået tabt og hyggen er væk..

Thomas

Strandene er IKKE ryddet i Hua Hin, nogle af de gamle “Bygninger” er fjernet , sol stole , borde og parasoller er tilbage igen, der vil være lukket på de forskellige plots hver Onsdag fremover , ellers er alt ved det gamle (næsten) foreslår en tur ned til Caros når man ska på stranden

Benny Balsløv

Nogle steder trængte til lidt sanering og oprydning , men ellers håber jeg da at man stadig kan sidde nedenfor soi 77,og ellers nyde sin kolde chang og udsigten der når man endnu engang kommer tilbage !

Jette Olsen

Hej, synes det er forskelligt man kan læse om stranden i Hua Hin på dette og andre websites på nettet. Har kun aflagt standen i Hua Hin et enkelt besøg – var efter vores mening som “fluepapir”.
Vi er mere til strande som Suan Son – og håber da at man stadig kan leje sig en liggestol der.

Birthe

Er lige nu på Kata Beach ikke en eneste solseng el. lille bod og sådan skulle det efter sigende være i hele Thailand, rigtig surt da min ryg ikke er til at ligge i sandet.

Birthe

Har fundet Boathouse (RE KA TA) hvor vi lejer liggestole ved hotellet som ligger lige ned til Kata Beach, lidt dyrt men der er jo ingen alternativer.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *