HuahinDK.com´s medlemmer donerer til Panyanukul skolen.

Som nævnt i tidligere medlemsbreve fik HuahinDk.com med hjælp fra Jesper Hansen fra The Beat Restaurant indsamlet 11.250 Thb skulles doneres til Panyanukul skolen.

Mandag d. 14 fik vi endelig mulighed for at møde manageren af skolen Khun Wung. Efter en behagelig samtale omkring skolens virke og historie fik vi at vide at det børnene have brug for lige i øjeblikket var vaskemidler til deres tøj og rengøringsmidler til deres værelser.

De næsten 300 elever lærer bla. selv at gøre rent og vaske deres eget tøj og netop den personlige hygiene bliver der lagt stor vægt på.

Så efter en nærmere beskrivelse af de ting de ønskede på skolen kørte Marck og Jeg til det nærmeste supermarked.

Pengene rækker langt i Thailand, selv til 300 elever, så vi bla. købt 140 kg vaskepulver, 20 liter skyllemiddel, 53 liter gulvrens, 35 liter toilet rens, 15 liter opvaske middel, 6 stk svaber, svampe, toiletbørste m.m. og sidst men ikke mindst blev det også til 10 kg slik, som børnene naturligvis  mest havde øje for.

Alt i alt var det en god dag og lederne og lærerne på skolen var meget taknemlige for støtten de havde fået fra danskerklubben i Hua Hin.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *