Nyt shopping mall Venezia åbner snart i Hua Hin.

Venezia Hua Hin er ejet og udviklet af Fashion Village Development. Ifølge Sutassa Laohongkiat, selskabets administrerende direktør, vil projektet til 1,2 milliarder baht, bringe en atmosfære af Venedig til Thailand. Projektet vil have flere efterligninger af kendte attraktioner fra den berømte italienske by, såsom kanal fart med gondoler og Markuspladsen og det 23 meter høje klokke tårn vil besøgende en flot udsigt. Området tilbyder 20.000 m2 for shopping, markeder og restauranter og der vil også være en 4.000 m2 aktivitets zone for afholdelse af større arrangementer, såsom koncerter og mad festivaler.

Venezia er under opførelse og ligger mellem Soi 6 og Soi 2 i den nordlige del af byen. Det forventes at åbne (soft opening) til sommer og officiel åbning d. 12 dec 2013.

432046

Kenn

Jeg fatter ikke at man byger sådan noget skrammel, skal man besøge Thailand er det da ikke for sådan en gang turist gejl der intet har med Venedig at gøre, skal man se det tager man da til Venedig, det samme kan man også sige om det cirkus de har rejst nord for Cha Am hvor de har klamset noget sammen der skal forestille et eller andet fra Schweiz.

Lad os dog nyde landet som det er med sine skønne natur, og kultur.

Flemming Sørensen

@ Kenn; ja det var naturligvis bedre at man intet gjorde og på ingen måde forsøger at gøre Hua Hin interessant for turister både fra Bangkok og fra andre lande. 🙂 På den måde kunne vi alle sidde og rafle terninger og drikke Chang i Hua Hin mans verden farede forbi udenfor uden vi opdagede det. 🙂

Du må have rimelige høje standarder når du kan kalde noget til 1,200,000,000 for noget skrammel allerede inden du har set det. 🙂

Ha en god dag…

Flemming

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *