Politimand Mogens Sørensen besøgte Den Danske Klub i Hua Hin.

Fredag d. 10 februar afholdte Den Danske Klub i Hua Hin den månedlig netværksaften på vin baren Mondo Vino. Omkring 60 personer deltog denne aften, ikke kun på grund den fremragende buffet fra restaurant La Grappa, men også på grund af vores gæstetaler denne aften, den danske politmand, Mogens Sørensen.

 

Mogens Sørensen bor i Bangkok og er i øjebikket den eneste danske forbindelses officer, udstationeret i Bangkok, for et fælles nordisk samarbejde, der har til opgave at finde kriminelle, der har forbindelse til de nordiske lande.

Mogens har over 40 års erfaring og startede i politiet tilbage i 1971. Mogens har siden bestredet flere chef- og topposter inden for politiet, bla. i København, Roskilde og Frederikssunds kommune. Mogens har arbejdet inden for Narkotika afdelingen, Anti terror afdeling, Interpol København og har også tidligere været udstationeret på den danske ambassade i Tyrkiet.

Mogens holdte et lille foredrag omkring det fælles nordiske politi sammenarbejdes virke i Syd Øst Asien og fortalte lidt omkring smugling af nakotika, menneskehandel, økonomisk svindel, jagten på kriminelle og flere spændende ting. Efter foredraget, var der tid til spørgsmål fra medlemmerne af Den Danske Klub i Hua Hin.

Se billeder fra aftenen her: http://www.huahindk.com/galleri/netvaerksaften-d-10-feb-2012/

Vi siger mange tak til Mogens Sørensen for et spændende foredrag og håber at se ham hernede igen, inden han vender tilbage til Danmark igen.

mvh.

Marck Christiansen & Steve Laursen
Huahindk.com

 

Halfdan Muurholm DR

Hej Marck og Steve
Jeg er en journalist fra DR i Aarhus, der pt. arbejder på en tv-serie “Værtens Vildeste Vejr”. Vi snakker med danksere i udlandet, der oplever vildt vejr og overvejer at tage til Thailand for at beskrive monsunregn. Vi regner emd at tage til Thailand fra d 19 maj og 8-10 dage frem. Har I nogle erfaringer med monsunregn/oversvømmelser og har i evt. en adresse/tlf. nr på Mogens Sørensen i bangkok.
Mange tak for hjælpen
VH Halfdan muurholm – +45 28547223 – hamu@dr.dk

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *