Se Dansk TV over internettet via European Iptv

IPTV

 

 

 

 

 

 

 

Nu er det muligt på en nem og enkel måde at se de fleste danske kanaler her i Thailand plus diverse Engelske, Tyske, Svenske og Norske kanaler i alt over 110 kanaler.

Billed kvaliteten er i top og betjeningen ganske enkel via en fjernbetjening. Prisen for selve boksen med fjernbetjening er 8000 Baht og måneds abonnementet er Euro 39 som betales via Pay Pal på internettet.

Skulle det ske at man er bortrejst i en periode så lukkes abonnementet og man betaler først når man er tilbage igen og husk ingen gebyrer for at åbne og lukke abonnement, mere enkelt kan det vel ikke være !!!

Som en ekstra bonus kan vi oplyse at Boksekampen mellem Mikkel Kessler og Carl Froch vises på European Iptv uden ekstra betaling. Kampdag er Lørdag d. 25 Maj.

For yderligere oplysning og køb af Boksen, kontakt venligst Kim Bo Petersen tlf. 0851821708 eller email kbp@danhuahin.com

 

 

vasvija avdijevic

hej kim,jag har en spørgesmol…jag har en samsung smart tv og jag har instaliert iptv og har betalt med det samen,men når jag se på iptv så går den ud af appen efter 10 sekunder ,og det synes jag at det er lidt mærkeligt.
kan du hjælpe mig med det ?

hilsen vasvija !!!

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *